Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Construierea pistei de decolare-aterizare de 3.500 m, etapa I

Data publicării
Categoria

RA Aeroportul Internaţional Cluj SA, regie aflată în proprietatea Consiliului Judeţean Cluj, a postat astăzi, 15 Februarie 2011, pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice anunţul de participare pentru contractul de achiziţii publice referitor la construirea Pistei de decolare – aterizare de 3500 m, Etapa I şi suprafeţe aferente de mişcare.

Este vorba despre primii 2.100 de metri ai viitoarei piste, pentru care există în acest moment şi terenul şi resursa financiară. În paralel vom continua demersurile privind exproprierile şi celelalte proceduri care au în vedere suprafaţa în continuare, urmând ca în perioada următoare să demarăm procedurile care vizează şi construirea ultimei părţi a pistei, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Valoarea estimată a contractului este de 39.900.000 euro, modalitatea de finanţare fiind din fonduri proprii, credite bancare, fonduri externe nerambursabile, alocaţii bugetare şi alte fonduri legal constituite cu destinaţia de investiţii.

Criterii de atribuire vor fi reprezentate de oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, ponderea preţului ofertei fiind de 60%, în timp ce 40% va conta durata de execuţie a lucrărilor.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este de 4 Aprilie 2011, ora 12:00, documentaţia fiind disponibilă la sediul RA Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 Aprilie 2011, ora 09:00, la ora 11:00 a aceleiaşi zile urmând să fie deschise ofertele.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.