Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Concurs naţional de eseuri cu tema „Be a leader!”, ediţia a V-a

Data publicării
Categoria

Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca lansează a V-a ediţie a concursului naţional de eseuri cu tema Be a leader!.

Competiţia se adresează elevilor de liceu din clasele a XI-a și a XII-a şi se va desfăşura în perioada 1 Februarie 2013 – 1 Mai 2013. Pentru a se înscrie în concurs, elevii trebuie să redacteze un eseu, care să respecte următoarele cerinţe:

  • Tema eseului este Be a leader!. Abordarea va viza domeniul BUSINESS (al afacerilor).
  • Criterii de evaluare: relevanţă, argumentare, pragmatism, documentare, încorporarea experiențelor și creativitate.
  • Eseul va fi realizat în limba română sau limba engleză (la alegere), lungimea lui va fi de maximum două pagini, format A4, tehnoredactat în Microsoft Word și va respecta următoarele cerinţe de formă: font Times New Roman, mărime 12, aliniament justify, margini 2,54 centimetri (un inch).
  • Eseul va fi trimis la adresa de e-mail be.a.leader@tbs.ubbcluj.ro până la data de 1 Mai 2013. În e-mail vă rugăm să treceţi datele dumneavoastră de identificare: numele, prenumele, telefonul şi adresa dumneavoastră plus denumirea, profilul şi adresa liceului (localitatea).
  • Atenție! Plagiatul duce la eliminarea din concurs a lucrării.

În urma evaluării eseurilor primite, cea mai bună lucrare va fi premiată cu suma de o mie de lei. Rezultatele vor fi comunicate până la data de 31 Mai 2013 pe site-ul Facultăţii de Business. Câştigătorii concursului vor fi invitaţi la sediul facultăţii pentru a-şi ridica premiul.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.