Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Concert NotA @ Hard Club

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Fum, multă lume, râsete, nelipsitul alcool și muzică bună, cam așa s-ar caracteriza concertul NotA din Hard Club.

Cine sunt ei? Formula actuală a luat naștere în vara anului 2010 și e formată din: Vlad Danciu (chitară), Mircea Bozeșan (bass), Tarfin Chiorean (chitară), Tudor Sbîrcea (tobe) și Cătălin Marian (vocal și clape). Poate i-ați mai auzit prin cluburi precum: Retro, Gambrinus, KlausenBurger sau la Septemberfest. Sunt o trupă de cover-uri, dar mai nou și-au lansat prima piesă proprie numită Play This Game care a prins destul de bine la public.

Trebuie să spun că instrumentalul lor sună foarte bine, iar dacă vocalistul a avut la început nevoie de puțină înclazire până la final m-a convins.

Fetele au dansat, fredonat, aclamat pe melodii precum: Should I Stay Or Should I Go (The Clash), Time Is Running Out (Muse), I’m Yours (Jason Mraz). Băieții de la NotA mai au în repertoriu melodii de la: Kanye West, Tracy Chapman, Coldplay, Shephard… mergând pe stilurile blues, rock alternativ, jazz și pop. Muzică bună, după cum ziceam.

Am stat la povești cu ei, iar ceea ce m-a surpins plăcut a fost faptul că sunt firi deschise, dornici să ofere și să primească informații, fiind foarte joviali și puși pe şotii. În cadrul acestei discuţii am aflat că numele trupei NotA provine de la None of the Above care, în funcție de situație, poate avea mai multe înțelesuri punându-i astfel într-o aură de mister.

N-am mai văzut de ceva timp Hard-ul așa plin, ceea ce spune multe. Da, băieții le au cu muzica, iar lumea s-a distrat cu sau fără alcool. Atmosfera a fost una foarte primitoare, oamenii fără pretenții, un cadru în care te poți distra și manifesta cum vrei tu.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.