Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Cluj-Napoca: a Black & White Story

Data publicării
Categoria

Asociația Studenți pentru Societate Cluj desfășoară în perioada 1 Octombrie 2013 – 17 Martie 2014 proiectul Cluj-Napoca: A Black & White Story.

Proiectul urmărește implicarea studenților din Cluj-Napoca în promovarea și sprijinirea comunității în care trăiesc prin voluntariat, cu ajutorul unor activități de photovoice, fotografie și prin management de proiecte, în același timp, facilitându-le dezvoltarea personală, socială și profesională pe termen mediu și lung.

Originea proiectului constă în dorința unor tineri studenți din Cluj-Napoca în a se implica voluntar, prin fotografie și photovoice cât și prin management de proiecte, în dezvoltarea comunității clujene. Tinerii urmăresc atât să se dezvolte, să dobândească abilități practice care să le faciliteze angajarea, mobilitatea și să le dezvolte potențialul de antreprenoriat dar și să își promoveze și sprijine comunitatea. Ei doresc să ofere un exemplu de bune practici în domeniul tineretului în ceea ce privește voluntariatul, demonstrând că orice oraș are potențial de dezvoltare dar acesta are nevoie să fie descoperit și valorificat.

Principalele activități din cadrul proiectului sunt aplicații photovoice, fotografia pentru comunicatea clujeană, ateliere pe managementul proiectelor, realizarea unui blog, scrierea unui proiect de finanțare Tineret în Acțiune, realizarea unei expoziții fotografice, o masă rotundă de diseminare a rezultatelor de proiect și realizarea unui flashmob Black & White. Participarea tinerilor este principala prioritate care se regăsește în proiect, datorită faptului că tinerii inițiază, organizează și implementează activitățile din proiect, participarea e voluntară, încurajată atât prin aplicații cât și prin discuții, formare și evenimentele organizate.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.