Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Clubul Boiler din subsolul Fabricii de Pensule

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Aseară a avut loc deschiderea unui nou club, situat în subsolul Fabricii de Pensule. Clubul Boiler işi doreşte a crea o atmosferă neconvenţională, centrată în jurul creativităţii şi reuşeşte acest lucru prin aducerea unor elemente moderne, urbane într-un mediu industrial.

Odată aflat în interiorul clubului te vei găsi înconjurat de pereţi de beton, conducte, robinete şi (surpriză) un boiler… astfel, vei fi transportat direct într-o poezie proletcultistă, nepublicată, a unui scriitor care şi-a dorit mereu să chefuiască cu colegii din schimbul de noapte pe Beakbeat, DnB si Dubstep.

Club Boiler Cluj-Napoca

Warm-up-ul a fost oferit de către Dubase care a încântat publicul, aflat acolo în număr mare, cu sunete dub/breaks. În jurul orei 00:00 clubul era plin, ceea ce înseamnă că la acest eveniment au participat în jur de 300 de persoane dornice de ceva nou şi diferit în Cluj.

Club Boiler Cluj-Napoca

Club Boiler Cluj-Napoca

Gojira şi-a făcut intrarea după miezul nopţii cu remix-uri ale pieselor Son of a Preacherman – Dusty Springfield şi I Want You Back – Jackson 5. Ce a urmat poate fi descris ca o explozie de feromoni auditivi iar o încercare de a enumera şlagărele care compuneau set-ul lui Gojira ar însemna o enumerare a tot ceea ce se află între Rage Against The Machine şi Major Lazer. Din motive practice, nu voi încerca sa fac o astfel de enumerare.

Club Boiler Cluj-Napoca

Club Boiler Cluj-Napoca

Club Boiler Cluj-Napoca

Club Boiler Cluj-Napoca

Trei ore mai târziu Gojira a părasit pupitrul lăsându-l din nou pe Dubase să preia controlul într-un club încă plin de oameni.

Deschiderea clubului Boiler a fost, fără îndoială, un succes de care ne-am bucurat toţi cei prezenţi la datorie.

Club Boiler Cluj-Napoca

În luna octombrie veţi putea auzi în Boiler artişti cum ar fi: Fidgital, Discoballs, Silent Strike, Drumattic Twins, Shukar Collective, DJ Vasile şi mulţi alţii.


Poze realizate de Cristina MĂRCULESCU.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.