Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

CJ Cluj a atribuit contractul pentru Centrul de management integrat al deşeurilor

Data publicării
Categoria

Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de autoritate contractantă, a finalizat procedura de atribuire a contractului de lucrări având ca obiect proiectarea şi execuţia Centrului de management integrat al deşeurilor în judeţul Cluj.

În urma aplicării criteriului de atribuire „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”, aşa cum acesta a fost prevăzut în documentaţia de atribuire, Comisia de evaluare a stabilit drept câştigătoare ASOCIEREA SC HIDROCONSTRUCŢIA SA – SC IRIDEX GROUP CONSTRUCŢII SRL – SC ARGIF PROIECT SRL cu o propunere financiară fără TVA de 103.012.221,90 lei. Sursa de finanţare este reprezentată de bugetul propriu şi fonduri europene, sub rezerva aprobării investiţiei de către Comisia Europeană.

Este un pas esenţial în implementarea sistemului integrat de management al deşeurilor la nivelul judeţului Cluj. Acest moment ne dă certitudinea că în cel mai scurt timp vom reuşi să atribuim şi celelate contracte, în aşa fel încât din această primăvară să începem construirea afectivă. În paralel, încă din cursul acestei luni, vom demara şi procedurile care vizează închiderea şi ecologizarea depozitelor de deşeuri urbane neconforme a precizat d-nul Radu Bica, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

În continuare se vor derula procedurile care vizează contractele de Asistenţă tehnică pentru managementul SMID Cluj, de Asistenţă tehnică pentru supervizare lucrări pentru SMID, Achiziţionare de echipamente pentru colectarea deşeurilor, Construcţia CMID – depozit, staţia de sortare, staţia de tratare mecano-biologică, a drumurilor de acces şi a staţiilor de transfer precum şi închiderea şi ecologizarea rampelor neconforme.
Societăţi înscrise în procedură

  1. ASOCIEREA SC HIDROCONSTRUCŢIA SA, SC IRIDEX GROUP CONSTRUCŢII SRL, SC ARGIF PROIECT SRL
  2. ASOCIEREA SC CONFORT SA – ATZWANGER SPA – SC LADURNER IMPIANTI SRL – SC VEL SERVICE SA
  3. COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA SA – MARCOR EBRO SA – SC UNIO SA
  4. ASOCIEREA STRABAG – ACI CLUJ SA
  5. MESOGEOS SA GRECIA SUCURSALA ROMÂNIA
Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.