Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Chloë Thomas, inclusă în Top 10 comentatori de eCommerce din lume, și-a confirmat prezența la TeCOMM

Data publicării
Categoria

În eCommerce, drumul real spre succes este acela de a înţelege în totalitate clientul.

Multe lucruri se schimbă și multe ramân la fel în eCommerce. Succesul în acest domeniu vine din a ști cum să te adaptezi la noutăți. Ce oportunități ar trebui să fie luate în considerare acum pentru a duce la creșterea afacerii din eCommerce în 2016 și în viitor? Chloë Thomas (UK), specialist internațional în comerț online, inclusă în Top 10 comentatori de eCommerce din lume de către Power Retail (Australia) va fi prezentă ca şi speaker în cadrul TeCOMM – Conferinţa de eCommerce din 21-22 octombrie 2015, Cluj-Napoca.

« Fiecare business are propriul său punct al succesului în eCommerce şi cred că ar trebui să includă (minim) cifra de afaceri, profitul şi cât de fericit eşti tu, cât de fericită este echipa ta, afirmă Chloë Thomas, cea care a scris cartea eCommerce MasterPlan 1.8: Cei 3 pași pentru vânzări online de succes, alături de alte cărţi destinate eCommerce-ului, gazda a eCommerce MasterPlan Podcast și consultant pentru nenumarate afaceri de tipul eCommerce, din întreaga lume. Chloë este totodată și jurat în cadrul Direct Commerce Association’s ECMOD Awards (UK), iar printre realizările sale se numără peste 10 ani în eCommerce, atât ca și client, cât și în calitate de consultant.

În prezentarea sa din cadrul TeCOMM, Chloë va vorbi despre “The most powerful opportunities for building eCommerce success in 2016”, oportunităţile pe care persoanele care activează în domeniul eCommerce ar trebui să le ia în considerare acum pentru a duce la creșterea afacerii în 2016 și în viitor. Chloë va accentua atât importanţa strategiilor care să te mențină în fața competiției, cât și oportunitățile tactice care să îmbunătățească performanțele de marketing.

“Așadar ar trebui să căutăm să întelegem procesul de cumpărare online al clieților noștri prin intermediul afacerii noastre, și apoi să găsim cea mai potrivită modalitate de a consolida acest proces, cât și profiturile noastre. Subiectele discutate vor include: câștigarea de noi clienți, păstrarea clienților existenți, dar și progresele tehnologice”.

Pe 21 şi 22 octombrie va avea loc cea de-a cincea ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. La această ediție vor fi prezenţi specialiști naţionali şi internaţionali, printre care se numără reprezentanţi ai unor branduri importante precum IKEA, Altex, Google, Bitdefender, Digital Annexe, Paravion, BestKids etc. Conferinţa este adresată oamenilor de afaceri care deţin magazine online sau îşi doresc un start-up pe acest domeniu, specialiştilor de marketing implicaţi în activitatea de online a business-urilor, specialişti/consultanţi în ecommerce, design/usability, promovare online şi SEO, furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare şi de curierat.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.