Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Chiriași noi la Polus Center

Data publicării
Categoria

Un nou magazin specializat în cadouri și decorațiuni se va deschide în weekend la Polus Center. În plus săptămâna viitoare va fi inaugurat și un magazin specializat în beauty, wellness şi uz casnic.

Pornind de la motto-ul Să oferi un cadou este o plăcere, să-l primești este o bucurie noul magazin Cameea Decor ce va fi inaugurat weekendul acesta, se adresează persoanelor iubitoare de frumos care doresc să cumpere un cadou deosebit. Clienții Polus Center se vor putea bucura la noul magazin de lucruri de arta unicate, unele din ele noutăți pe piața Clujului, aranjamente florale și ikebana.

Magazinul ocupă o suprafață de 40 de metri pătrați și este situat în apropierea intrării trei a centrului comercial lângă magazinul Deichmann.

În data de 22 Noiembrie 2012, la Polus Center va fi inaugurat magazinul dm, ce a pregătit multe surprize clienților centrului comercial. Se va oferi o reducere de 20% la toate produsele, se vor oferi baloane clienților magazinului și se va organiza roata norocului, la care vor putea participa toți clienții magazinului dm pe baza bonului de casă.

dm-drogerie markt intră în categoria celor mai puternice lanţuri de retail specializat în beauty, wellness, baby şi uz casnic, cu o ofertă bogată din categoriile: produse cosmetice şi cosmetică decorativă, parfumuri, vopsele păr, produse pentru îngrijire corporală, produse de îngrijire şi alimente pentru copii, produse naturiste şi alimente pentru diabetici, produse de curăţenie pentru întreaga casă, hrană pentru animale de companie și multe altele. Printre mărcile proprii se numără Balea, Balea men, Alverde, Denkmit, Profissimo, babylove, Dein Bestes, Dontodent şi altele.

Primele magazine dm au fost deschise în Germania în anul 1973; au urmat Austria în 1976, iar apoi devin membre ale familiei: Cehia, Ungaria, Slovenia, Croaţia, Slovacia, Serbia, Bosnia, Bulgaria şi Macedonia. În noiembrie 2007 s-a deschis şi primul magazin dm drogerie markt în România, la Timişoara in data de 22 Noiembrie 2012. Până în acest moment în România există 55 magazine dm deschise, urmând ca în data de 22 Noiembrie 2012, la exact cinci ani de la deschiderea primului magazin dm din România să se deschidă la Cluj-Napoca al 56-lea magazin dm de pe teritoriul României și al treilea din Cluj-Napoca.

Magazinul ocupă o suprafață de peste 300 metri pătrați și este situat pe strada Mihai Viteazu a centrului comercial lângă magazinul Piazza Italia.

La începutul lunii noiembrie a fost inaugurat și magazinul Pet Mag, acesta comercializează hrană, cosmetice și accesorii pentru animale. Magazinul are o suprafață de 86 de metri pătrați este situat în apropierea intrării trei a centrului comercial, langă magazinul Mustang Jeans.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.