Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Chiriași noi la Polus Center Cluj

Data publicării
Categoria

Încă de la începutul lunii martie, clujenii se pot bucura la Polus Center de vestiții covrigi de la Petru. În plus, sfârșitul acestei săptămâni aduce inaugurarea unui nou magazin de modă.

Începând cu data de 2 Martie 2013, la Polus Center a fost inaugurată ce-a de-a 90-a Simigerie Petru din România. Respectând reţeta de familie, cu o tradiţie de trei sferturi de veac, Simigeria Petru îi ispitește pe clienții centrului comercial cu covrigi mereu proaspeți, precum și cu specialitățile deja cunoscute: covridog, covricheese sau covriking. Simigeria Petru este situată pe strada Mihai Eminescu a centrului comercial, vizavi de hipermarketul Carrefour.

Data de 15 martie 2013 aduce la Polus Center inaugurarea magazinului Kanao. Acesta vine în întâmpinarea clienților săi cu un concept unic dedicat tuturor categoriilor de vârstă, abordând o gamă variată de modele, de la rochii de vară până la cele de gală sau chiar ținute office. Pentru a se adapta cât mai mult cerințelor, Kanao va lucra cu serii limitate de maxim zece produse pentru fiecare model, astfel încât clientele vor fi surprinse mereu de modele vestimentare noi. Noul magazin va fi situat pe strada Nicolae Grigorescu a centrului comercial, lângă magazinul Roma Jewelry&Accessories.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.