Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Certificatele de atestare a edificării construcțiilor pot fi verificate pe site-ul primăriei

Data publicării
Categoria

Primăria municpiului Cluj-Napoca va posta pe site-ul oficial al instituţiei situaţia cererilor de atestare a edificării unui imobil care au fost respinse, din motive de nerespectare a prevederilor autorizaţiei de construire.

Niciunul dintre imobilele construite fără să respecte autorizaţia emisă de către Primărie nu va primi dovada de luare în folosinţă a imobilului, obligatorie pentru a putea întăbula construcţia a explicat primarul Sorin Apostu.

Acesta a spus că, la verificările din teren cu privire la unele dintre imobilele pentru care se solicită acest document inspectorii primăriei au avut surpriza să descopere construcţii radical diferite faţă de ce se autorizase se fapt. Ne aşteptam să găsim locuinţe colective, şi în loc de asta am găsit un bloc cu zeci de apartamente, a precizat primarul.

Primăria va începe procese împotriva posesorilor acestor dosare respinse de la primirea dovezii de luare în folosinţă.

Vreau să trag astfel un semnal de alarmă tuturor celor care, crezând că îşi iau autorizaţie de construire pentru casă şi ulterior cred că-şi pot construi apartamente, că la Cluj-Napoca nu vor mai putea face astfel de lucrări, a afirmat primarul Sorin Apostu.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.