Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Cele mai gustoase gogoși Donuterie sunt acum și la Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Cluj a pregătit o surpriză dulce pentru clienţii săi! Cele mai gustoase şi vesele gogoşi Donuterie, care au făcut furori în rândul clujenilor, sunt acum prezente în Iulius Mall.

De astăzi, într-o locaţie cu atmosferă jucăuşă şi personal prietenos, în food court-ul Iulius Mall Cluj, Donuterie îşi aşteaptă clienţii dornici să se delecteze cu tipurile de gogoşi preferate. Pofticioşii pot alege din 18 sortimente apetisante de donuts, o parte dintre acestea fiind realizate la sugestia consumatorilor fideli. Cei care doresc să îşi înveselească ziua cu un dulce special pot alege combinaţii savuroase de umpluturi, glazuri şi topping-uri, precum: ciocolată albă şi cocos, ciocolată picantă, mentă, zahăr şi scorţişoară, fructe de pădure, lămâie şi merişoare, ciocolată cu portocale şi altele. În plus, cei care vor să se bucure de aromele deserturilor alături de familie sau de prieteni pot opta pentru mini donuts, la fel de fragede şi îmbietoare. Şi cum delicioasele gogoşi merg perfect în compania unei băuturi revigorante, la Donuteria din Iulius Mall se găsesc şi preparate pe bază de cafea.

Gogoşile disponibile la Donuterie sunt realizate manual, după reţete proprii, fără amelioratori, agenți de creştere sau conservanţi. Priceperea şi pasiunea bucătarilor reuşesc să facă fiecare preparat pufos, gustos, proaspăt şi perfect rumenit, personalul fiind gata să creeze noi sortimente, astfel încât toţi clienţii să găsească produsul ideal pentru preferinţele lor. Cu ocazia inaugurării Donuteriei din Iulius Mall, clujenii se vor bucura de „Donut of the Month”, care le va permite să încerce o gogoaşă diferită în fiecare lună din an.

Conceptul Donuterie a luat naştere anul trecut şi s-a bucurat de o primire extraordinară din partea publicului. În timp foarte scurt, gogoşile Donuterie au cucerit clienţii, oferindu-le energie, culoare și bucurie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.