Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Cel de-al doilea magazin Springfield din România s-a deschis la Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

începând cu data de 13 septembrie 2013, Springfield s-a alăturat portofoliului de magazine din Iulius Mall Cluj-Napoca, fiind al doilea din ţară al brandului cu o experienţă de peste 25 de ani. Situată la etajul I, în vecinătatea lifturilor panoramice, noua locaţie oferă îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru cei cu stil.

Springfield Cluj-Napoca

Într-un cadru modern şi de inspiraţie urbană, Springfield aduce un suflu nou modei, mizând pe culoare şi confort, în combinaţii cosmopolite. Ţinute casual, neconvenţionale, cu un design care îmbrăţişează conceptul relaxed fashion, sunt propunerile renumitului brand pentru persoanele avangardiste, indiferent de vârstă. Articolele Springfield se remarcă prin croiurile impecabile, calitatea materialelor şi atenţia deosebită pentru detalii. Piesele vestimentare se adaptează uşor stilurilor diferite, fiind ideale pentru o garderobă în tendinţe.

Amatorii de cumpărături vor găsi aici o gamă extinsă de produse de sezon, precum bluze, pantaloni, jachete, pantofi şi numeroase alte accesorii, special create pentru cei care doresc să iasă din anonimat şi să îşi descopere propriul stil. Pe lângă unicitatea noii colecţii, inaugurarea Springfield aduce încă un motiv de bucurie pentru clienţii Iulius Mall, care beneficiază de reduceri de 20%, până pe 15 Septembrie 2013.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.