Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Accesul la spectacolele Teatrului Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca se poate realiza şi pe bază de abonamente

Data publicării
Categoria

Concepute pe mai multe categorii, abonamentele vă oferă posibilitatea de a viziona spectacolele Teatrului Naţional Lucian Blaga Cluj-Napoca la preţuri atractive şi sunt valabile pentru anul calendaristic 2013.

Astfel, abonamentele JUNIOR, YOUNG şi SENIOR costă 30 de lei şi se adresează exclusiv elevilor, studenţilor şi, respectiv, pensionarilor, care beneficiază de câte şase bilete la teatru, pentru ei şi invitaţii lor, la oricare dintre reprezentaţiile din stagiunea teatrului, cu excepţia premierelor. Abonamentele SILVER şi GOLD, în valoare de 60 de lei şi, respectiv, 90 de lei, pot fi achiziţionate de către toate categoriile de spectatori şi asigură locuri preferenţiale în sala de spectacol. Abonamentul PLATINUM, în valoare de 1.000 de lei, permite accesul a două persoane la un număr nelimitat de spectacole ale teatrului, inclusiv la premiere, şi asigură locurile cele mai bune din sală.

Pentru a vă asigura accesul la reprezentaţia aleasă, este recomandat să vă rezervaţi locul sau locurile dorite cu minim 24 de ore înainte de începerea reprezentaţiei, la agenţia teatrală.

Abonamentele pot fi achiziţionate de la agenţia teatrală. Abonamentele Silver, Gold sau Platinum se pot achizitiona şi online, de pe platforma biletmaster.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.