Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Cei mai buni barmani din lume vin de la Cluj

Data publicării
Categoria

Echipa Jaxx Garajul cu Rock din Cluj-Napoca a reușit să își însușească titulatura de ”cei mai buni barmani din lume” ca urmare a câștigării locului I în cadrul competiției De Kuyper, desfășurată în luna Iunie la Amsterdam.

După luni întregi pline cu runde de calificări și antrenamente, echipa formată din Katalin Bene, Marian Porumb și Cosmin Ardelean au reușit să aducă un important premiu acasă, la Cluj-Napoca, demonstrând astfel evoluția excepțională și ascensiunea de care se bucură orașul Transilvănean în materie de bartending.

„Cel mai important lucru pentru echipa noastră este că ni s-au recunoscut profesionalismul și meritele pe plan internațional. Restul nu mai contează.” – Marian Porumb

De Kuyper Cup este prima și deocamdată singura competiție de acest gen din lume, datorita faptului că se adresează echipelor de bar din lume și nu barmanilor individuali. Ceea ce au încercat organizatorii să realizeze prin acest proiect a fost să se diferențieze de celelalte competiții, printr-o nouă abordare, lăsând la o parte competițiile standard de cocktail sau flair.

Evenimentul desfășurat la Amsterdam a reunit cele mai bune echipe din lume și a oferit un adevărat show prin diversitatea probelor care au pus la încercare talentele concurenților, dar i-au și testat ca și echipă prin intermediul unor provocări interesante în care încrederea față de colegi și-a spus cuvântul.

Așadar, echipele au trebuit să participle la jocuri de mini-team-building, să realizeze cocktail-uri în timp record, entertainment sau creative cocktails. În urma acestor probe, echipa Jaxx Garajul cu Rock a reușit să dovedească de ce sunt cei mai buni, și și-au însușit Cupa De Kuyper, urmați fiind de echipe puternice din țări precum Polonia, Olanda, Italia, sau Rusia.

”A fost o experiență de neuitat. Ne-am antrenat atât de mult și am crezut că putem să reușim. Cred că cel mai important lucru a fost faptul că am avut încredere în noi și în echipa noastră și am știut că ne putem baza unul pe altul. Personal sunt foarte mândru de colegii mei și, cred eu, că am reușit să demonstrăm că orașul nostru mai are multe de oferit, chiar și în materie de bartending.” a mai adăugat Marian Porumb.

Așadar, echipa Jaxx Garajul cu Rock a demonstrat încă o data că devotamentul și încrederea vor fi mereu pe podium. Toți cei care doresc să deguste aroma unui cocktail preparat de campionii mondiali sunt așteptați la Cluj-Napoca, pe strada Emil Isac, numărul 25.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.