Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Campanie anti-etnobotanice

Data publicării
Categoria

Distribuţia unor produse toxice numite etnobotanice reprezintă un real pericol. Din păcate, imaginaţia celor care doresc să facă bani pe sănătatea şi viaţa copiilor noştri nu se va opri aici.

Din acest motiv este absolut necesară conştientizarea tinerilor. De fapt, pe termen lung, prevenţia este la fel de importantă ca şi lupta directă împotriva furnizorilor, iar municipalitatea clujeană s-a implicat în lupta împotriva acestui flagel.

În acest sens, primăria a dat curs unei propuneri de asociere într-o campanie de luptă împotriva consumului de etnobotanice din partea agenţiei de branding Imagistica.

Primul pas îl reprezintă un afiş numit Ierbar etnobotanic, care arată câteva dintre pericolele care-i pândesc pe consumatorii de astfel de produse. Este un afiş care îţi arată că nu este cool să iei etnobotanice, ci este este o cale sigură de a-ţi distruge sanătatea.

Aşa cum am pus pe maşini fluturaşi cu parcatul interzis, vom pune acest afiş în liceele clujene (cu sprijinul Inspectoratului Şcolar), le vom pune în oraş în diverse locuri.

Acesta este numai începutul, pentru că primăria va crea un plan de bătaie pentru întregul an. Sunt chemaţi să se alăture acestui demers pe părinţi şi pe toţi cei care înţeleg că tinerii noştri au nevoie de sport, de cultură, de implicare, şi nu de droguri.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.