Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Branduri noi în portofoliul Polus Center

Data publicării
Categoria

Sfârșitul lunii aprilie a adus inaugurarea a două magazine la Polus Center. TimeOut și Bottega Italiana sunt cele mai noi branduri ce se regăsesc în portofoliul centrului comercial. În plus, în prima zi a lunii mai, la Polus Center va fi deschis primul magazin din Cluj Napoca al retailerului de modă BSB.

Începând din 28 aprilie 2013, clienții Polus Center se pot bucura de articolele vestimentare ale brandului TIMEOUT, create în spiritul său unic californian. Brandul ce a luat naștere în 1992, în California, înființat de către un grup de tineri designeri, revine pe piaţa locală din România integrat în Grupul Kenvelo, care mai include în portofoliu brandul omonim, Lee Cooper şi Tom Tailor.

TIMEOUT a evoluat ca o reacţie la stilul impersonal impus de marile corporaţii din domeniul fashion, care urmăresc mai degrabă obţinerea profitului decât a creativităţii şi a libertăţii de exprimare. De aceea, în crearea fiecărui articol vestimentar, designerii se ghidează după calitate şi originalitate şi nu după trenduri volatile, astfel încât TIMEOUT să devină opţiunea favorită din garderobă pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Ţesăturile folosite sunt naturale, din in, bumbac şi lână, materialele sintetice fiind folosite ca ultimă opţiune, iar majoritatea imprimeurilor, etichetelor şi altor detalii sunt realizate în stilul vechi, de mână, adăugând autenticitate şi spirit colecţiilor. Sinonim al hainelor confortabile, excepţionale şi durabile, TIMEOUT este locul în care poţi găsi oricând acel tricou pe care îl preferi tot timpul. Sloganul Feel Alive poziţionează TIMEOUT ca brand optimist, total dedicat inovaţiei şi explorării unor noi stiluri.

Noul magazin TIMEOUT ce ocupă o suprafață de 131 de metri pătrați, este situat lângă magazinul C&A din Polus Center.

Data de 28 aprilie a mai adus la Polus Center și deschiderea noului magazin Bottega Italiana. Aici, clienții centrului comercial pot găsi preparate culinare italiene de cea mai bună calitate, de la preparate din carne, produse de panificație, brânzeturi până la vinuri sau alte delicatese din bucătăria italiană.

Magazinul ocupă o suprafață de 48 de metri pătrați și se găsește pe strada Nicolae Bălcescu a centrului comercial, vizavi de Hipermarketul Carrefour.

Planul de extindere demarat de retailer-ul grec de modă BSB în a doua jumătate a lui 2012 se continuă în 2013 prin deschiderea celui de-al 15-lea magazin din România, respectiv primul magazin din Cluj-Napoca.

Începând cu data 1 mai 2013, BSB va răspunde dorințelor iubitoarelor de modă din Cluj și inaugurează primul magazin în Polus Center. Prima colecție disponibilă în Cluj Napoca va fi cea pentru sezonul primăvară-vară 2013, colecție ce a fost prezentată specialiștilor în fashion din România, la începutul lunii martie, bucurându-se de un feedback pozitiv în toate publicațiile de specialitate.

Colecția BSB primăvară-vară 2013 creează cu ajutorul uneltelor modei, un mix cultural între misterele Estului și cele ale Vestului Sălbatic. Fuziunea dintre etnic și urbanul contemporan vor insufla o stare de libertate totală și de un nemărginit confort. Piesele colecției BSB primăvară-vară înseamnă forme relaxate care flatează silueta, topuri lejere ce alunecă peste pantaloni scurți de jeans sau de mătase, rochii fluide pentru fiecare zi sau pentru ocazii speciale, ținute create pentru a vorbi despre feminitate și senzualitate.

După 33 de ani de activitate pe piața internațională a retail-ului de modă pentru femei, BSB este astăzi prezent cu peste 100 de magazine proprii în Grecia, România, Turcia, Marea Britanie, Rusia, Bulgaria, Liban, Cipru, Albania și Egipt, iar țara noastră se află pe primul loc ca valoare a investițiilor retailer-ului, după Grecia.

Magazinul BSB va fi situat pe strada Constantin Brâncuși din Polus Center, vizavi de magazinul Leonardo.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.