Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Aqua Park

Data publicării
Categoria

În cadrul ședinței Consiliului Local Cluj-Napoca de pe data de 25 Ianuarie 2011 se va dezbate un proiect de hotărâre privind demersurile pentru găsirea un investitor pentru construcţia unui Aqua Park în cartierul Grigorescu.

Este vorba despre o concesiune de lucrări care înseamnă în baza Ordonanţei 34 găsirea unui investitor care din surse financiare proprii să construiască un Aqua Park. În conformitate cu încadrările urbanistice în zona respectivă se poate construi o bază de agrement, inclusiv acoperită, cu bază de tratament şi hotel, practic un întreg complex.

După șase ani de litigii, primăria a definitivat procedurile pentru reglementarea situaţiei terenurilor din zona ştrandului SUN (ultimul teren fiind cel obţinut prin clarificarea vecinătăţilor cu concesiunea Cora – 7.000 mp) şi este în măsură să supună spre aprobare Consiliului Local documentaţiile care asigură din punct de vedere al proprietăţii viitoarele proiecte de dezvoltare ale zonei.

În acest sens, astăzi sunt disponibili 50.000 de metri pătraţi pentru viitorul complex.

Ultimul pas – se va asigura (tot printr-un HCL) darea în administrare la RADP a unei suprafeţe de aproximativ 3.069 mp, astfel încât regia să fie în măsură a-şi respecta obligaţiile contractuale faţă de terţi (SC SUN FAST SRL) fapt care asigură degrevarea de orice sarcini a zonei în care urmează să implementeze proiectul unui Aqua Park.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.