Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Adună experiența VIP pe pânza studenției tale

Data publicării
Categoria

Organizația Voluntari pentru Idei și Proiecte Cluj a început recrutarea și este în căutarea studenților cu inițiativă care vor să se dezvolte personal și profesional prin intermediul activităților extracuriculare.

Voluntari pentru Idei și Proiecte susține munca în echipă și recunoaște importanța activităților extracuriculare pe durata studiilor universitare, pe lângă experința teoretică, studenții au nevoie să învețe și lucruri practice. Astfel, există trei departamente în care ei se pot dezvolta alături de oameni care împărtășesc același scop.

Departamenul de comunicare e destinat oamenilor care vor să se ocupe de imaginea organizației și de conectarea ei cu publicul. În Fundraising oamenii deschiși și convingători vor avea ocazia de a face toate demersurile pentru a aduce o idee la viață. Resursele umane (HR-ul), implică oameni sociabili, atenți la nevoile celor din jurul lor, persoane care știu cum să mențină o atitutine pozitivă și productivă chiar și în momente de conflict.

Indiferent de departamentul pe la care aplică, voluntarii pot lua parte la mai multe proiecte, care cred ei că îi vor ajuta cel mai mult în dezvoltarea personală. VIP Cluj le oferă oportunitatea unică de a-şi aduce aportul direct la planificarea şi implementarea proiectelor şi de a se afirma ca indivizi, cu scopul de a avea o dezvoltare profesională reușită.

Aplicațiile se fac până pe data de 15 Octombrie 2014.

Voluntari pentru Idei și Proiecte este o organizație studențească non-guvernamentală ce are la bază voluntariatul. De aproape 16 ani realizează anual proiecte pentru studenții ce își doresc să se dezvolte personal și profesional.

Activitatea VIP România reprezintă o contribuție la schimbarea mediului social, economic și politic românesc. Prin proiectele sale, asociația descoperă, formează și dezvoltă comunități de tineri cu potențial ridicat și abilități de lider.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.