Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Autocunoaștere și dezvoltare prin psihodramă

Data publicării
Categoria

Te invităm la o activitate de de autocunoaştere şi dezvoltare personală în grup unde prin metode de lucru specifice psihodramei (psihodrama = “suflet în acţiune”), vei putea experimenta schimbarea.

Activitatea cuprinde cinci întâlniri în zilele de 21 Octombrie 2014, 4 Noiembrie 2014, 18 Noiembrie 2014, 2 Decembrie 2014 și 16 Decembrie 2014, între orele 18:00 și 20:30. Locul de desfășurare este sediul Minte Forte, pe strada Rene Descartes, numărul 6. Este necesară participarea la toate cele cinci întâlniri, deoarece activitatea este concepută ca un modul în care este importantă parcurgerea tuturor temelor.

Temele întâlnirilor:

  1. Eu și imaginea mea de sine – explorarea realității în care trăiesc, exterioare și interioare;
  2. Diagrama rolurilor mele – îmi cunosc rolurile? sunt prea multe?prea puține? cât de bine le joc? ce satisfacții îmi dau? ce emoții le asociez? ce rol îmi lipsește?
  3. Relațiile în care sunt angrenat – ordinea sau dezordinea din viața mea socială, în familie și în afara ei;
  4. Alegerile personale – ceea ce ești azi este rezultatul alegerilor pe care le-ai făcut cândva, ceea ce vei fi mâine va fi rezultatul alegerilor de azi. Ce alegi? cum alegi? unde dorești să ajungi?
  5. Darurile și resursele tale – cum să te folosești de potențialul tău pentru a-ți atinge scopurile; conștientizează cât ești de puternic.

În calitate de participant în cadrul acestui curs vei putea:

  • să-ți conștientizezi valoarea personală și să găsești modalități de îmbinare a ei cu valorile mediului în care funcționezi;
  • să-ți cunoști, exersezi şi asumi conștient rolurile și relațiile pe care le ai în familie, la locul de muncă și în alte grupuri;
  • să-ți dezvolți spontaneitatea și creativitatea, să găsești soluții noi la probleme vechi – conștientizând și deblocand potențialul pe care îl porți în tine;
  • să te (re)cunoști ca om și parte a lumii și vieții, să înveți să te accepți pe tine și pe ceilalți în mod necondiționat, să înveți să trăiești cu bucurie;
  • să înveți metode de a lucra cu tine și cu alții, pe care să le folosești în viața de zi cu zi, în familia sau în profesia ta.

Înscrierile se fac la adresa centrul.mintii@minteforte.ro sau la numărul de telefon +4 0743 568 525.

Taxa de participare: 40 lei / ședință, la care se aplică o reducere de 50 % pentru personele aparținând unor grupuri vulnerabile: șomeri, pensionari, persoane cu dizabilități, studenți, persoane fără venit sau sub venitul minim pe economie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.