Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

A fost primul weekend de Septeberfest și a fost distracție

Data publicării
Categoria

Septemberfest 2014 și-a făcut debutul glorios, cu un weekend plin de momente frumoase, de culoare, și de surprize pe măsură.

Participanţii la Septemberfest s-au putut bucura în acest weekend de posibilitatea de a savura bere de calitate, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri în care a fost pusă la bătaie multă bere și multă voie bună și mai ales de o ocazie specială petrecută împreună cu familia și prietenii.

Un punct de mare atracţie al festivalului a fost zona culinară, unde bucătăria internaţională a concurat cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

Muzica a fost nelipsită pe perioada festivalului, VERDE dând coloana sonoră a unor seri de petrecere memorabile, ce s-au dovedit a fi pe gustul clujenilor, adunați în număr mare pe Platoul Sălii Sporturilor Horia Demian.

”Ne-am simțit excelent la Septemberfest. Publicul a cântat și dansat împreună cu noi și asta cred că e cea mai mare satisfacție pe care o poate avea un artist atunci când urcă pe scenă. Cred că Verde și-a atins scopul la acest eveniment și cred că am reușit, prin muzica și vibe-ul nostru, să dăm o notă aparte serilor de Septemberfest la care am participat.” – Patriciu Pop, VERDE.

Cel mai mare festival de bere din Transilvania continuă și în săptămâna care urmează, în stilul caracteristic, cu multă bere, multă distracție și un cocktail muzical inedit. Serile următoare Septemberfest vor fi animate de artiști pe măsură: Trupa Logout, Magda Pușcas, The Beat,

Trupa Muzicanții, Rock Academy, Incognito și alte trupe care cu siguranță vor reuși să întrețină atmosfera de petrecere specifică Septemberfest.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.