Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Împreună putem colora orașul

Data publicării
Categoria

FestivalulL TiMAF și Daisler Print House vă invită la cel mai colorat concurs al toamnei. Destinată în principal celor pasionați de design dar și tuturor amatorilor de artă conceptuală și de frumos, competiția își propune să găsească modalități inedite de transformare a pieselor de mobilier urban din Cluj-Napoca în adevărate lucrări de artă.

În perioada 23 Septembrie 2014 – 1 Octombrie 2014 așteptăm din partea tuturor pasionaților de frumos soluții grafice pentru transformarea mobilierului urban, iar după această perioadă vom asista împreună la punerea lor în practică în centrului orașului.

Toate lucrările vor fi trimise în format vectorial pe adresa office@daisler.ro , cu mențiunea “Concurs TiMAF” în titlu. Termenii și condițiile competiției se pot consulta accesând site-ul oficial. Totodată, pentru orice nelămuriri puteți urmări pagina de Facebook.

Cele mai bune soluții vor fi recompensate cu bilete la concertul James Blunt, care va avea loc pe 31 Octombrie 201 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sau cu stagii de pregătire în domeniul tipăriturilor digitale și graficii computerizate plătite integral și oferite de Daisler Print House, cea mai nonconformistă casă de tipărituri din oraș. Câștigătorii nu vor fi aleși printr-o tragere la sorți, ci vor fi selectați de juriul format din reprezentanții TiMAF și Daisler Print House.

Modificările la mobilierul urban beneficiază de aprobările necesare oferite de Primăria Cluj-Napoca.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) este „cel mai mare festival de artă și cultură din Transilvania” și va reuni la Cluj-Napoca între 3-19 Octombrie 201 evenimente de amploare gândite pentru un public cât mai numeros.

Daisler Print House este marcă înregistrată a SC Rilandi SOFT SRL și activează pe piața clujeană de 11 ani neîntrerupt. Gândită ca o afacere de familie în primul rând, Daisler Print House oferă servicii în domeniul

tipăriturilor de mici și mari dimensiuni și deține singurul show-room dedicat industriei tiparului din Cluj-Napoca, situat pe strada Avram Iancu, nr. 20, clădirea nouă. Daisler Print House este în 2014 sponsor al TIMAF.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.