Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

2% pentru Fabrica de Pensule

Data publicării
Categoria

Din octombrie 2009 până acum, ați avut ocazia să participați la evenimentele diverse organizate în Fabrica de Pensule – expoziții de artă contemporană, spectacole de teatru, spectacole de dans contemporan, seri de film, dezbateri și conferințe, întâlniri cu artiști și oameni interesanți, festivalul Temps d’Images, festivalul Trans-Contact, târguri, concerte, performance-uri, cursuri și ateliere pentru tineri și adulți – de muzică, improvizație, teatru, contact improvisation, coregrafie, desen, fotografie, capoeira…

Dacă doriți să susțineți Fabrica de Pensule prin mecanismul 2%, vă rugăm să completați următoarele informații în declarația de venit, pe care trebuie să o depuneți până la 16 Mai 2011.

Denumire entitate nonprofit: Federația Fabrica de Pensule.
Codul de identificare fiscală a entității nonprofit: 26250990.
Cont bancar (IBAN) a entității nonprofit: RO16 BTRL 0660 1205 R488 23XX.

Codul Fiscal din România permite contribuabililor (persoane fizice) să direcționeze 2% din impozitul pe venit către organizații nonprofit. Puteți afla detalii despre mecanism și informații despre modul de completare a declarațiilor de venit pe doilasuta.ro.

Domeniul cultural este unul din domeniile în care contribuția dumneavoastră poate face o diferență substanțială. Finanțările publice limitate pentru organizațiile culturale, sprijinul scăzut al instituțiilor publice, nu asigură cadrul unei stabilități financiare inițiativelor culturale independente, cum este Fabrica de Pensule. Mecanismul 2% vă oferă astfel posibilitatea de a contribui, prin decizia individuală, la susținerea proiectelor noastre.

Fabrica de Pensule este un spațiu independent de artă și cultură contemporană care, începând de la deschiderea sa, în octombrie 2009, a oferit publicului evenimente de calitate, un program artistic divers și evenimente culturale care s-au bucurat atât de aprecierea publicului local, cât și de un puternic ecou la nivel național și internațional. Fabrica de Pensule este un centru care reunește activitatea a șapte organizații culturale, șapte galerii de artă contemporană, două săli de spectacole și ateliere de artiști.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.