Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

11even Cluj deschide seria evenimentelor 11even din 2012

Data publicării
Categoria

Pentru a doua ediţie a evenimentelor 11even, organizatorii pregătesc o serie de surprize în ceea ce priveşte speakerii de excepţie ce vor fi prezenţi. Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: reţeaua de evenimente locale 11even ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum şi un eveniment excepţional la început de octombrie organizat în Bucureşti, 11even & Allan Pease.

Printre speakerii prezenţi la evenimentele 11even din acest an se numără Chester Williams, Legenda a echipei de rugby a Africii de Sud, Peter Barta, Directorul Fundaţiei Post-Privatizare, Marta Uşurelu, Redactor-Şef Revista BIZ, Mihaela Bilic, nutritionist si autoare de carti, Beatrice Rancea, în prezent managerul Operei Naţionale Române din Iaşi, Lorand Soares-Szasz, business-coach, Andrei Rosu, maratonist si detinator de record Guiness Book, precum şi mulţi alţii.

Pentru a vedea o parte din experiențele împărtășite la prima ediţie a evenimentelor 11even.

Cluj-Napoca este oraşul care deschide seria evenimentelor locale 11even 2012 în 25 mai. De asemenea, 11even va poposi la Bucureşti în 28 mai, la Chişinău şi Timişoara în 29 mai, la Braşov, Iaşi şi Mureş în 30 mai, la Oradea în 31 mai şi Sibiu în 7 iunie.

Participarea la evenimentele 11even se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site sau din locaţiile partener din fiecare oraş unde va avea loc un eveniment 11even. Tot pe site pot fi aflate toate informaţiile despre preţurile biletelor si ofertele speciale. Evenimentele 11even sustin cauze diverse: spre exemplu, la Oradea banii rezultati din organizarea acestui eveniment vor fi directionati catre fondul de constituire al Fundatiei Comunitare Oradea, iar la Bucuresti sumele stranse vor fi folosite la bugetul de refacere a blocului operator de la Spitalul Marie Curie.

Pe lângă evenimentele locale 11even 2012, organizatorii pregătesc un eveniment cu totul special pentru România: 11even & Allan Pease ce va avea loc în 4 Octombrie 2012, la Bucureşti. In cadrul acestui eveniment, pe lângă cele mai interesante experienţe din acest an surprinse în cadrul evenimentelor 11even, vom beneficia de carisma şi experienţa unuia din cei mai renumiţi experţi în comunicare din întreaga lume, Allan Pease.

Pentru evenimentul 11even&Allan Pease, pachetele de participare pot fi achiziţionate online. Taxele pentru acest eveniment sunt de 99, 129 sau 299 euro, in funcţie de pachetul de facilităţi ales.

Până în 25 mai 2012 însă, organizatorii au pregătit o ofertă Early Bird extraordinara, astfel că pachetul standard poate fi achiziţionat cu un discount de peste 50% la preţul de 49 euro (TVA inclus), în timp ce pachetul premium va costa 79 euro (TVA inclus). Taxa early bird este disponibila in exclusivitate pentru acele persoane care achizitioneaza unul sau mai multe bilete la una din conferintele 11even din luna mai. Exista doar 100 pachete disponibile la acest pret special.

Mai mult informaţii despre evenimentele 11even pot fi găsite pe 11even.ro sau pe pagina de Facebook.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.