Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Expo Transilvania

Expo Transilvania, situată în inima Transilvaniei, în Cluj-Napoca, este cel mai important centru expozițional din centrul și nord-vestul României, cu o activitate de peste două decenii în industria românească de târguri, expoziții și alte evenimente.

Prin activitatea sa, constând într-un portofoliu de peste 30 de evenimente expoziționale anuale, Expo Transilvania susține cu succes dezvoltarea mediului de afaceri românesc, contribuie la promovarea investițiilor autohtone și străine în zona central-nord-vestică a României, încurajează spiritul antreprenorial și dezvoltă relațiile economice ale regiunii cu celelalte zone ale țării și cu companii din străinătate.

Evenimentele organizate de Expo Transilvania reunesc anual peste 3.000 companii la târgurile și expozițiile cu tematici generale și de specialitate dintre cele mai diverse și care sunt vizitate de peste 250.000 de specialiști și oameni de afaceri din întreaga țara și din străinătate. În cei 20 de ani de existență, Expo Transilvania a organizat în nume propriu peste 450 de târguri și expoziții naționale și internaționale. Participarea internațională la evenimentele expoziționale organizate de Expo Transilvania este semnificativă, multe companii străine având o participare consecventă, venind din Germania, Italia, Austria, Elveția, Ungaria, Polonia, Franța, Anglia, Olanda și multe altele, iar unele manifestari sunt onorate de participarea oficială a unor țari ca Germania, Austria, Olanda, Ungaria, Polonia, Slovacia.

Totodată, Expo Transilvania colaborează cu alți organizatori și agenți economici la numeroase evenimente expoziționale, între care menționăm: Romexpo București, asociații profesionale, camere de comerț și industrie teritoriale, universități, ministere și instituții administrative naționale, regionale și locale. Un loc aparte îl ocupă colaborarea și cooperarea cu Camera de Comerț și Industrie Cluj, relație deosebit de strânsă și benefică, care susține și contribuie permanent la dezvoltarea activității Expo Transilvania.

Contact

Ultima actualizare:

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.