Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Promoții de până la 70%

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

La Iulius Mall Cluj-Napoca începe sezonul promoţiilor! La majoritatea magazinelor preţurile au început să se topească chiar şi cu 70%, printre acestea numărându-se brandurile: Sephora, Dokyard Islands, Sprider, Office Shoes, Kenvelo, GNT, IQ, Motor, Escudo şi Amely.

Clienţii care doresc să plece în vacanţă cu o garderobă nouă sunt invitaţi să facă o vizită la brandurile care au tăiat până la 50% din tarife, precum: Orsay, Motivi, Steilmann, Adam’s by Secuiana, Be You, Bossini, Contessa, Mizar, Golden Point, Lany’s şi Only for You. La fel de tentante sunt şi ofertele Zara – 40%, Little Big – până la 40% şi 20% la jeaşi, tricouri şi rochii, Bigotti – 30%, Guara – 20% la primul produs şi 50% la al doilea şi Bershka – oferte promoţionale.

Pentru cei care au planificat o escapadă la munte, magazinele cu articole sportive au pregătit oferte avantajose: U-MAN şi „U” Cluj– până la 50%, Nike şi Converse – 40%, Adidas – 25% şi 10% la tricouri şi pantofi sport la Calcio Sport.

Magazinele cu încălţăminte s-au alăturat şi ele campaniei. Discount-uri de până la 50% se găsesc la Deichmann, Geox, Veronesse şi Condor. În plus, la Ecco Shoes beneficiezi de promoţii de până la 50%, iar la cea de-a doua pereche primeşti o extra promoţie de 20%. La Zuca, sandalele şi balerinii au preţ unic de 99 lei, în timp ce restul articolelor sunt mai ieftine cu 15%.

Nici accesoriile nu fac excepţie de la sezonul promoţiilor, astfel că Accessorize a tăiat până la 50% la colecţia de primăvară-vară, Splend’Or – 10-50%, iar Gemstones Bijou până la 15% la inelele de logodnă şi verighete.

Cosmeticele, parfumurile şi produsele pentru înfrumuseţare sunt mai ieftine cu 30% la Professional Shop, 20% la Farmasi, 10% la Proplanta, iar Sabon a pregătit preţuri speciale la anumite articole.

Înainte de a plecat în excursie, clienţii Iulius Mall Cluj-Napoca sunt aşteptaţi la Cărtureşti, unde pot achiziţiona ghiduri de turism cu 15% mai avantajoase şi pot alege din cele 150 de tiluri cu lecturi de vacanţă cu 20% mai ieftine. Magazinul Leonardo da Vinci oferă 20% la numeroase produse de papetărie.

Şi hăinuţele şi accesoriile pentru cei mici sunt pentru toate buzunarele: până la 50% la Coccodrillo, iar la Kids Land Totto Space, în zilele de marţi, două ore de joacă au preţ la jumătate, de 9 lei.

Cei care doresc să îşi decoreze casa sau să ofere un cadou vor găsi la bam boo produse cu până la 60% mai ieftine, la Valentini Textile între 20-60%, la King Art – până la 50%, iar la Home Sweet Home – 20%.

Alte oferte tentate se găsesc la Coffeee Beans – până la 30%, până la 60% la Samsonite, până la 50% la Opticris şi 20% la Zoomania.

Preţurile bune continuă în food court: Lunch Box – 40% reducere la produsul zilei, Deliciul Cartofilor – Happy Hour între 21.00-22.00, cu 50% la preparate, 10 lei meniul la Yummy Yang Cantonese Food, 25% la meniul Thali la Indigo şi multe altele.

Grăbeşte-te! Ofertele bune se termină repede!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.