Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Păstrează tradiţia darurilor de Paşte cu Iulius Mall

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

Momentele deosebit de plăcute petrecute la shopping până de Paşte sunt răsplătite de Iulius Mall Cluj cu numeroase daruri! Peste 8.000 de premii abia încap în uriaşul coş pregătit de iepuraş.

Începând de astăzi, 4 Aprilie 2011, şi până în Ajunul Paştelui, la bonuri de cumpărături de 100 lei din magazinele Iulius Mall Cluj, se câştigă, zilnic, 400 de cadouri instant: câte o sută de Nescafé Gold, tot atâtea produse cosmetice, cartele Vodafone şi răcoritoare Coca Cola.

Printre cele mai râvnite premii, extrase săptămânal, sunt 21 coffee shop-uri la tine acasă, espressoare Nescafé Dolce Gusto şi șase roboţi de bucătărie Philips, ajutoare de încredere pentru bunătăţile de Paşte. În fiecare weekend, clienţii sunt răsplătiţi cu 7 espressoare magice şi doi roboţi iscusiţi.

Marele premiu al tombolei de Paşte de la Iulius Mall Cluj se va extrage pe 23 Aprilie 2011, la ora 12:00. Iepuraşul va încânta un client fidel cu un Mitsubishi ASX Cross Over, model care va fi lansat pe piaţa europeană în această primăvară. Plin de caracter şi beneficiar al tehnologiilor verzi (Euro 5), splendidul autovehicul se bucură de agerime şi eleganţă sportivă datorate arhitecturii spectaculoase, siluetei echilibrate şi performanţelor aerodinamice.

Păstrează tradiţia darurilor de Paşte şi poţi pleca din Iulius Mall Cluj la bordul splendidului Mitsubishi!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.