Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Noile colecţii de primăvară/vară 2012 îţi aduc Noul Beetle Sport

Data
Loc
Polus Center Cluj

În această primăvară, clujenii au un motiv în plus pentru a-şi face cumpărăturile din Polus Center. În perioada 5 Martie 2012 – 22 aprilie (10.00 PM), are loc loteria Noile colecţii de primăvară/vară 2012 îţi aduc Noul Beetle Sport ce oferă şansa clienţilor centrului comercial, de a câştiga sute de premii instant sau marele premiu – un Volkswagen Beetle Sport.

Odată cu startul sezonului noilor colecţii de primăvara-vară, Polus Center Cluj oferă şansa tuturor clienţilor săi de a câştiga un super autoturism sau unul din premiile instant ce pot fi câştigate pe loc în momentul completării talonului de participare. Cei care vor face cumpărături de minim o sută de lei din orice magazin, în perioada 5 martie – 22 Aprilie 2012 (ora 10:00), se vor putea înscrie în cursa pentru noul Volkswagen Beetle Sport.

În plus, secţiunea răzuibilă a taloanelor de participare la loterie oferă şansa participanţilor de a câştiga unul din sutele de premii instant ce constau în vouchere de cumpărături, produse cosmetice, bijuterii sau accesorii vestimentare, oferite de către partenerii centrului comercial: Savannah Drinks, C&A, Pietra, Sunkiss, Gimmy, Roma Jewelry and Accessories, Miniblu, Yves Rocher, Deichmann, Kiabi, Optiplaza, Quantic One, New Look, Sigemo, Urma, Rolala, Intersport, Nomasvello, Douglas, Benvenuti, Saveur, Topline, Escudo, Braiconf, Jolidon, Gant Lacoste, Telestar Direct Marketing.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorului mareleui premiu va avea loc în data de 23 Aprilie 2012, ora 12:00.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.