Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Moşul aduce cel mai frumos cadou, un apartament pe numele tău!

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

Iulius Mall împlineşte vise şi, de Crăciun, oferă cele mai frumoase daruri: un apartament cu două camere pe numele tău şi mii de premii pentru întreaga familie! Seturi de mobilier pentru living, sejururi la schi, LCD-uri Full HD, smartphone-uri, decoraţiuni şi mii de premii surpriză îi aşteaptă pe transilvăneni în magazinele Iulius Mall şi la extragerile de Crăciun!

Atmosfera magică a celei mai colorate şi mai vesele sărbători din an poate fi trăită la Iulius Mall începând de vineri, 2 Decembrie 2011, când feericele lumini de Crăciun se vor aprinde, la ora 18:00, cu un spectaculos joc de artificii. S-a dat deja startul cumpărăturilor în campania Moşul aduce cel mai frumos cadou, un apartament pe numele tău!, care răsplăteşte un client fidel cu un apartament cu două camere situat lângă Iulius Mall Cluj, într-o locaţie premium: Vivacity Residence.

Cumpărăturile din decembrie sunt premiate pe loc! Zilnic, primii 100 de clienţi primesc premii surpriză, iar în fiecare sâmbătă (11, 18 şi 24 Decembrie 2011) au loc extrageri pentru șase seturi mobilier living, șase smartphone-uri LG Optimus Sol, trei LCD-uri LG Full HD şi patru sejururi în doi la spectaculoasele pârtii de la BUSCAT RESORT, în Munţii Apuseni. Pentru a primi daruri de la Moş Crăciun sau pentru a-şi încerca norocul la tombolele iernii de la Iulius Mall, transilvănenii trebuie să acumuleze bonuri de minimum 100 lei.

Pentru cumpărături de 100 lei făcute cu un card UniCredit Țiriac Bank în orice magazin din shopping mall, clienţii primesc garantat în dar splendide decoraţiuni de Crăciun, oferite la Centrul de Premiere amplasat la parter, lângă Info Point.

Magia sărbătorilor a cuprins nu doar exteriorul Iulius Mall şi piaţetele şi culoarele shopping mall-ului, dar şi magazinele, acum complet decorate, deosebit de atrăgătoare prin colecţiile noi, dar mai ales cu ofertele speciale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.