Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Mall îți aduce cât Moșul nu poate duce!

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

Forfota sărbătorilor de iarnă a început în Iulius Mall! Un Mercedes-Benz a fost bine legat de sania Moşului, iar renii trag din greu premiile: excursii în Austria, echipamente complete de ski, cecuri de cumpărături şi alte surprize plăcute! Clienţii care cumpără din Iulius Mall cadourile celor dragi au parte doar de bucurii pentru că, în 2010, Moşul le aduce cât nu pot duce!

Începând cu 3 Decembrie 2010 şi până în seara de Crăciun, la cumpărături de minimum 100 lei se câştigă zilnic 100 sticle Coca Cola de 2,5 litri, zece cecuri de cumpărături de 100 lei la toate magazinele din Iulius Mall şi un echipament complet de ski (clăpari, beţe, skiuri şi costum). Cele mai râvnite cadouri sunt 3 excursii în doi la ski în Austria, extrase săptămânal, iar marele premiu al iernii: un autoturism Mercedes-Benz clasa B!

Magia sărbătorilor învăluie Iulius Mall din 3 Decembrie 2010, când, începând cu ora 19:00, la intrarea principală în shopping-mall, se inaugurează decoraţiunile de iarnă. Atmosfera de poveste va fi întregită de un minunat concert de colinde, de parada lui Moş Crăciun, a renilor şi spiriduşilor săi, dar şi de un spectaculos joc de artificii.

Parada Fulgilor de Nea va încânta clienţii Iulius Mall sâmbătă, 4 Decembrie 2010, începând cu ora 17:30. În zona Gett’s Color Bar, vor defila pe podium prichindei în inedite costume de fulgi de nea şi crăiese ale zăpezii.

Cu Iulius Mall te bucuri cu adevărat de sărbătorile de iarnă!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.