Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Mall Cluj te trimite în orașul copiilor Minopolis, din Viena

Data

Mai sunt puţine zile până când clopoţelul va răsuna din nou în şcoli. Deşi vacanţa de vară se apropie de sfârşit, Iulius Mall Cluj îi invită pe elevi să petreacă zile de distracţie în laboratoarele ştiinţifico – fantastice special amenajate pentru ei şi să descopere ce vor să se facă când vor fi mari.

În cadrul campaniei Back to School, care se desfăşoară în perioada 30 August 2013 – 22 Septembrie 2013, sesiunile de shopping se transformă în premii spectaculoase. Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum o sută de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru marele premiu: o excursie pentru trei persoane în oraşul copiilor Minopolis, din Viena. Cei mici vor descoperi un loc magic, cu 25 de staţii în care pot experimenta anumite meserii. Pasiunea pentru cumpărături a trei clienţi norocoşi va fi răsplătită, zilnic, prin tragere la sorţi, cu kituri ştiinţifice creative şi accesorii pentru şcoală. În fiecare zi, primii o sută de clienţi care depăşesc cuantumul de o sută de lei pentru achiziţiile din noile colecţii ale brand-urilor Iulius Mall vor primi premii instant.

Pentru ca ultimele zile de vacanţă să fie cele mai distractive, Iulius Mall îi invită pe copii, pe 14 şi 15 Septembrie 2013, între orele 17:00 și 20:00, să participe la atelierele ştiinţifico-fantastice susţinute de Profesorul Trăsnit. Prichindeii vor lansa rachete, vor face experimente amestecând substanţe, se vor juca cu diferenţele de presiune şi cu electricitatea statică şi se vor amuza de stângăciile savantului. Laserele, generatoarele de plasmă şi curent, aparatele de distilat şi gheaţa carbonică sunt câteva dintre jucăriile care vor crea un cadru special pentru cei mici.

Pe 21 Septembrie 2013, între orele 17:00 şi 20:00, năzdrăvanii vor putea pătrunde în Universul Ştiinţei cu FasTracKids, iar în perioada 27-29 Septembrie 2013, părinţii şi copiii lor sunt aşteptaţi la târgul activităţilor extraşcolare, unde vor putea alege dintre cluburile sportive, cercurile educaţionale, taberele şcolare, grădiniţele şi şcolilie care îşi vor prezenta ofertele.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.