Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Mall Cluj își răsplătește fanii de pe Facebook cu bilete la cele mai tari concerte ale toamnei

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

Cumpărăturile în Iulius Mall Cluj sunt recompensate cu bilete la cele mai aşteptate concerte ale acestei toamne şi cu peste 1.200 premii instant!

Din 23 Septembrie 2011 şi până la 16 Octombrie 2011, la bonuri fiscale cumulate de minimum o sută de lei, shopping mall-ul îţi oferă şansa de a-i vedea şi asculta live pe artiştii tăi preferaţi. Poţi asista, alături de persoana iubită, la concertul exploziv al RIHANNEI de la Londra, din 13 Noiembrie 2011, dacă numele tău va fi extras din urnă pentru acest râvnit city break în ultima zi a campaniei Unde mergem după shopping?. Drumul cu avionul şi cazarea pentru două nopţi la un hotel de trei stele sunt asigurate!

Poate norocul te pândeşte mai devreme şi vei fi declarat câştigătorul tombolelor din 1 sau 2 Octombrie 2011, când Iulius Mall Cluj trimite doi clienţi, dar şi partenerii acestora, la concertul SCORPIONS din 8 octombrie de pe stadionul Cluj Arena.

În plus, zilnic, primii 50 de clienţi vor primi instant câte un voucher la Segafredo sau Donner Max!

Şi fanii Iulius Mall Cluj de pe Facebook au şansa, între 27 Septembrie 2011 şi 5 Octombrie 2011, să câştige cele 4 bilete pentru 8 persoane la concertul trupei Smokie, tot de pe Cluj Arena, însă din 9 Octombrie 2011. În campania promoţională Câştigă 4 bilete la concertul trupei Smokie de pe contul de pe Facebook Iulius Mall Cluj sunt declaraţi fanii care primesc cele mai multe voturi după ce postează un link youtube cu melodia preferată.

Cu Iulius Mall te bucuri de shopping de calitate şi ajungi în preajma artiştilor favoriţi! Regulamentul şi detalii despre campaniile Unde mergem după shopping? şi Câştigă 4 bilete la concertul trupei Smokie pe iuliusmall.com, contul Iulius Mall Cluj de pe Facebook sau la Centrul Info.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.