Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Mall Cluj a dat startul promoțiilor de iarnă

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

Iulius Mall Cluj a intrat în sezonul marilor oferte de iarnă şi a pregătit promoţii pentru toţi oamenii, inclusiv pentru cei de zăpadă! Febra chilipirurilor a cuprins mai toate magazinele, aşa că cei care visau la o haină şic, o pereche nouă de cizme sau un parfum la modă sunt aşteptaţi la cumpărături mai ieftine cu până la 80%.

Clienţii Iulius Mall Cluj care doresc ca la început de an să îşi completeze garderoba trebuie să ştie că Sprider Stores, Nichi, Escudo, Adam’s by Secuiana şi Mizar au promoţii de până la 70%, iar la Jolidon ajung chiar şi la 80%. De asemenea, magazinele Kenvelo şi Wellensteyn îşi vor încânta admiratorii cu oferte de până la 60%. Piese vestimentare cu preţuri la jumătate se găsesc la Tommy Hilfiger, Stradivarius, Bossini, Dokyard Islands, Guara, Little Big, Mathilde, Motivi, Motor, Golden Point, IQ, Leonardo Fashion şi Only for You. La fel de atrăgătoare sunt şi ofertele Zara, Calvin Klein, Contessa şi Miss Sixty&Energie – până la 40%.

Promoţiile speciale din Iulius Mall Cluj continuă şi la magazinele de încălţăminte: Amely până la 70%, Bata şi Office Shoes până la 60%, iar Ecco, Veronesse, Zuca şi Condor pâna la 50%. Cei care vor cumpăra de la Deichmann vor beneficia de o promoţie de 50% la al doilea produs, iar pe al treilea îl primesc gratuit.

Pentru femei şi nu numai, magazinele cu parfumuri şi cosmetice au pregătit oferte atractive: Marionnaud între 30% şi 70%, Sephora 30%, 50% şi 70%, iar Sabon şi Professional Shop îşi aşteaptă clienţii cu pachete cadou şi preţuri promoţionale. Cei care doresc să cumpere de la Iulius Mall Cluj bijuterii şi accesorii la ofertă sunt aşteptaţi la Meli Melo – până la 70%, Accessorize 50%, 4 Friends 30%, Gemstone Bijou – până la 20%. Articole sportive se găsesc la preţuri avantajose în magazinele Reebok 50%, U-MAN şi Nike – până la 40%, precum şi Adidas 25%.

Părinţii care doresc să le facă celor mici cadouri sunt aşteptaţi la Noriel, Picioru’ Gras şi Dinoland, unde preţurile sunt mai mici cu până la 70%, precum şi la Piciul şi Coccodrillo, unde sunt promoţii de până la 50%. Şi magazinele cu produse pentru casă şi decoraţiuni, precum Bam Boo, Sarra Blu şi Home Sweet Home au tăiat din preţuri cu până la 20%-50%. Promoţiile şi ofertele speciale continuă la Coffee Beans – 35%, dar şi la food court, precum şi în zona de servicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.