Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Îndrăgostiți de Shopping

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

Un uimitor sejur de lux în însoritul Dubai, un inel cu diamant, un week-end romantic la un hotel de cinci stele şi 1.200 de premii surpriză răsplătesc transilvănenii a căror destinaţie preferată de shopping şi distracţie este Iulius Mall.

Între 3 şi 14 Februarie 2012, cumpărăturile pe bonuri cumulate de minimum o sută de lei sunt premiate, zilnic, pe loc sau intră în marea tombolă a iubirii din 14 Februarie 2012, începând cu ora 19:00. Cel mai râvnit premiu este incredibila vacanţă de șapte zile în Dubai, la un hotel de patru stele. Îndrăgostitul de shopping de la Iulius Mall va explora exotica destinaţie şi se va răsfăţa în vestitul emirat alături de persoana iubită. Inelul cu diamant oferit de Gemstones Bijou şi week-end-ul romantic la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca îşi vor găsi câştigătorii tot de Valentine’s Day, când Antonia le va cânta amorezilor în Iulius Mall.

Şi fanii Iulius Mall Cluj de pe Facebook au parte de o tombolă dedicată lor. Cei care îşi scriu online povestea de dragoste intră în competiţia pentru cele două smartphone-uri LG Optimus Sol pentru el sau ea şi jumătatea sa.

Mall-ul a fost deja “dichisit” în culorile şi simbolurile iubirii, iar magazinele au oferte şi preţuri speciale în perioada în care se celebrează iubirea.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.