Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Cinci Skoda Octavia la al cincilea Crăciun împreună cu Polus

Data
Loc
Polus Center Cluj

În această iarnă, Polus Center Cluj a pregătit clienţilor săi multe surprize plăcute. Cumpărăturile de minim 100 de lei aduc şansa de a câştiga una din cele cinci Skoda Octavia oferite de Polus Center, sau unul din sutele de premii instant.

În plus, pe 23 decembrie, va avea loc o nouă ediţie a Nopţii Albe a Cumpărăturilor, ocazia ideală de a face ultimele cumpărături pentru sărbătorile de iarnă.

În perioada 14 Noiembrie 2011 – 24 Decembrie 2011 (ora 1:00), toţi clienţii care fac cumpărături în valoare minimă de 100 de lei din orice magazin din incinta Polus Center, pot câştiga unul din cele 5 autoturisme Skoda Octavia oferite în cadrul loteriei Al cincilea Crăciun împreună îţi aduce cinci Skoda Octavia. Mai mult, fiecare talon de participare la aceasta loterie, conţine şi o secţiune răzuibilă care oferă participanţilor şansa de a câştiga pe loc unul din sutele de premii instant oferite de către partenerii centrului comercial. Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor celor cinci autoturisme va avea loc în data de 24 Decembrie 2011, la ora 1:30 dimineaţa.

În data de 23 decembrie, începând cu ora 22.00 şi până la ora 1.00 dimineaţa, clienţii Polus Center îşi vor putea face ultimele cumpărături pentru sărbătorile de iarnă, la o nouă ediţie a Nopţii Albe a Cumpărăturilor.

Regulamentul loteriei se găsește pe www.poluscentercluj.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.