Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Ce îți aduce Polus de Crăciun?

Data

Polus Center Cluj răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi cu o nouă loterie ce le va oferi şansa de a petrece Crăciunul în casă nouă. Trei apartamente de o cameră, precum şi mii de premii instant, pot fi câştigate la Polus începând de luni, în cadrul loteriei Ce îţi aduce Polus de Crăciun?.

Între 15 Noiembrie 2010 şi 19 Decembrie 2010, toţi cei care fac cumpărături în valoare minimă de 100 de lei, pe un singur bon, din orice magazin din Polus Center, pot participa la loteria Ce îţi aduce Polus de Crăciun?. Clienţii nu trebuie decât să se prezinte cu bonul de casă la Biroul de Informaţii din Polus unde, pentru fiecare prag de 100 de lei atins, vor primi câte un talon de participare. Talonul de loterie le va oferi şansa de a câştiga nu numai unul dintre cele trei apartamente de o cameră, dar şi unul din cele aproximativ 2.000 de premii instant oferite de către cei 39 de parteneri ai Polus Center.

Anul acesta le oferim clienţilor noştri şansa de a petrece Crăciunul în casă nouă. Loteria care se va încheia pe data de 19 Decembrie la ora 22:00, are ca mari premii nu mai puţin de trei apartamente de o cameră, finisate. Pe 20 Decembrie 2010, la ora 12:00, Moş Crăciun şi ajutoarele sale îi vor desemna pe cei trei fericiţi câştigători, printr-o tragere la sorţi ce va fi organizată în Polus Center. – a declarat Adrian Oancea, PR Officer al Polus Center Cluj.

Pe lângă cele trei apartamente, participanţii au şansa de a câştiga, pe loc şi mii de vouchere de discount valabile în magazinele din Polus Center, gift carduri, articole sportive, produse cosmetice şi multe altele.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.