Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Atelierul lui Moș Crăciun și Cutia Poștală a Moșului

Data
Loc
Polus Center Cluj

Între 5 și 23 decembrie, Moș Crăciun își mută atelierul în Polus Center Cluj, iar toți copilașii dornici să devină Ajutorul Moșului sunt asteptați în fiecare zi să lucreze cot la cot cu Moșul si Elfii acestuia, și să depună scrisorile cu dorințe în cutia poștală a Moșului.

Între 5 și 23 Decembrie, Moș Crăciun își mută atelierul în Polus Center, in Piațeta Matei Corvin. Timp de 19 zile, Moșul va avea nevoie de cele mai harnice mânuțe, care să îl ajute în Atelierul său, unde a pregătit o mulțime de ateliere de creație, dintre cele mai diverse și mai interesante. Toți copilașii dornici să îl ajute pe Moș Crăciun pot să lucreze cot la cot cu Moșul și cu elfii acestuia, de luni până vineri între orele 18.00-20.00, iar sâmbătă și duminică între orele 12:00 şi 18:00.

Mai mult decât atât, Moșul a adus și cutia lui poștală la Polus, unde copilașii pot sa depună scrisorile lor cu dorințe.

În data de 23 Decembrie 2011, Moșul va îndeplini personal dorințele a o sută de copii, iar cei care au fost cei mai harnicuți la activitățile din Atelierul său vor primi titul de Ajutorul lui Moș Crăciun și vor primi cadouri de la acesta.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.