Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Ziua Armatei Române

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

O desfăşurare de forţe fără precedent va lua cu asalt parcarea Iulius Mall Cluj, în weekend. Un eveniment unic şi de amploare va aduce în mijlocul clujenilor echipamente şi tehnici militare dintre cele mai spectaculoase, demonstraţii ce taie răsuflarea şi muzica fanfarei.

Ziua Armatei Române este sărbătorită la Cluj prin manifestări organizate de către Divizia 4 Infanterie Gemina, în perioada 25-28 Octombrie 2012. Joi, începând cu ora 9:00, are loc ceremonia militar-religioasă la Monumentul Glorie Ostaşului Român din Piaţa Avram Iancu.

Sâmbătă şi duminică, militarii îşi vor muta taberele în parcarea Iulius Mall pentru demonstraţii care vor surprinde clienţii. Pasionaţii de echipamente şi tehnici militare şi nu numai vor putea experimenta atmosfera fronturilor de luptă, prin intermediul redutei la scală redusă găzduită de Iulius Mall.

În cele două zile, între orele 12:00 şi 20:00, în parcarea Iulius Mall vor fi organizate expoziţii cu tehnici militare, ce vor include autovehicule, blindate, autospeciale de geniu, instalaţii de rachete, echipamente de transmisiuni, alpinism şi paraşutare, dar şi alte echipamente din arsenalul de luptă. Clienţii mall-ului au posibilitatea de a urmări exerciţii de mânuire a armamentului şi chiar să îmbrace uniforme militare, ale categoriilor de forţe terestre şi aeriene, expuse la standuri. În cadrul manifestărilor este inclusă şi o expoziţie de fotografii cu militari în acţiune în misiuni naţionale şi internaţionale, precum şi un colţ amenajat pentru fotografiere tematică şi face-painting. Totul pe muzica militară a Diviziei 4 Infanterie Gemina.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.