Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Zilele Recoltei

Data
Access
gratuit
Loc
Sala Sporturilor Horia Demian Cluj-Napoca

În perioada 12-14 Septembrie 2014, pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian Cluj-Napoca vor avea loc Zilele Recoltei.

Sunt aşteptaţi peste 150 de producători şi meşteri populari din judeţul Cluj.

Vineri, 12 Septembrie, între orele 12:00 şi 22:00, sâmbătă şi duminică, 13-14 Septembrie 2014, între orele 9:00 şi 21:00, clujenii vor avea ocazia să cumpere produse de sezon la preţ de producător. Pe standurile producătorilor şi meşterilor populari clujeni vor fi prezente şi de această dată, pe lângă fructe şi legume de sezon, ulei presat de rece, dulceţuri tradiţionale, produse apicole, ciocolată de casă, turtă dulce, lactate şi alimente din carne de porc, precum şi prăjituri de casă.

Vizitatorii târgului vor putea achiziţiona şi săpunuri naturale, obiecte de artizanat şi bijuterii hand-made realizate de tineri artişti clujeni.

Buna dispoziţie va fi întreţinută de artişti clujeni consacraţi şi ansambluri de dansuri populare din judeţul Cluj, spectacolele folclorice urmând să aibă loc în fiecare din cele trei zile ale târgului, cu începere de la ora 17:00.

Pentru copii va fi amenjată o zonă de agrement şi un parc de distracţii, iar sîmbătă, de la ora 12:00, va fi organizat un atelier de sculptură în fructe şi legume. Tot pentru cei mici, duminică, de la ora 12:00 artiştii de la Teatrul de Păpuşi Puck vor prezanta spectacolul cu piesa Hocus Pocus.

Evenimentul este realizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj şi Asociaţia Produs de Cluj.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.