Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Zilele Marketingului

Data

În perioada 18-20 Mai 2015, în Cluj-Napoca vor avea loc Zilele Marketingului.

Eveniment organizat anual încă din 2005, Zilele Marketingului au reușit să devină de­a lungul timpului un eveniment emblematic pentru studenții și viitorii practicanți în domeniul Marketingului, dar și al Comunicării.

Scopul proiectul Zilele Marketingului 2015 este de a aduce în atenția participanților o modalitate de a înțelege și de a conștientiza ce înseamnă Marketingul și impactul implicit pe care strategiile și politicile de marketing le au asupra activităților profesionale din cadrul organizațiilor (atât al organizațiilor studențești, cât și al companiilor).

Grupurile țintă vizate de către ASM Cluj prin intermediul acestui proiect sunt: studenții și liceenii care studiază marketing, tinerii antreprenori, membri ai asociațiilor non guvernamentale sau viitori marketeri în momentul în care vor intra pe piața forței de muncă.

Participanții la evenimentul Zilele Marketingului vor avea șansa de a conștientiza granița dintre teorie și practică în ceea ce privește un plan de marketing, dar și definirea și analiza conceptelor de Online Marketing și Digital Marketing. În plus, aceștia vor afla importanța activitații de Social Media, marketingul în organizarea de evenimente sau tips and tricks pentru un brand personal de succes.

Evenimentul este organizat de Asociația Studenților secției de Marketing.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.