Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Zilele Arhitecturii 2013

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 15-18 Mai 2013, în Cluj-Napoca vor avea loc Zilele Arhitecturii.

Dacă arhitectura este spațiul nostru de desfășurare, dimensiunile și deschiderile ei sunt limitele pe care vrem sa le depășim. Privită din exterior și spre exterior arhitectura capătă valențe multiple.

Crossing Borders este manifestul nostru pentru adaptare, dar și pentru o viziune critică iar ceea ce propunem este o schimbare de mentalitate. Vrem să privim în afara limitelor arhitecturii, a limitărilor profesiei, dincolo de construcție și să propunem explorarea modurilor în care aceste limite pot fi depășite în vederea descoperirii și întelegerii unor forme și practici alternative de arhitectură.

Crossing borders este despre o arhitectură care abordează subiecte incomode, despre o arhitectură apropiată de social, despre intervenții subtile și propuneri studiate în profunzime. Arhitectura pe care o căutăm se poate suprapune perfect cadrului social pe care îl reprezintă, dar poate în același timp să ofere viziuni diferite pentru societatea în care se manifestă. Este atitudinea critică asupra felului în care ne raportăm la propriile limite.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Cluj-Napoca (AStA).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.