Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

YogaDance cu Ádám Zambrzycki

Data
Access
10 lei/curs
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, între orele 10:00-12:00, Fabrica de Pensule Cluj-Napoca găzduieşte în Sala Studio, etaj I, cursul YogaDance cu Ádám Zambrzycki, în cadrul evenimentului Vis-a-Vis (Ediţia 2) – acțiune de dans contemporan

Acest curs de Yoga Dance este o fuziune între sistemele europene de dans modern sau contemporan şi practica şi filozofia yoga. Limbajul utilizat la curs este cel al Asanas Yoga combinat cu elemente contemporane mai dinamice.

În cadrul cursului nu se va pune accent pe învăţarea unei tehnici specifice de dans, el are ca scop adâncirea înţelegerii şi conştientizarea întregului nostru corp şi spaţiul care îl înconjoară. Prin practică concentrării putem atinge o înţelegere mai profundă şi mai conectată de sine.

Ádám Zambrzycki este un cunoscut dansator contemporan, profesor şi coregraf din Ungaria. A lucrat cu mulţi coregrafi şi creatori de teatru, a fost solist al Companiei Pal Frenak timp de şase ani. Prezintă creaţii proprii încă din 2003. Practică yoga din 2001 şi a devenit instructor calificat yoga in 2004. Are de asemenea studii în diferite tehnici de medicină naturistă.

Info şi înscrieri: office@groundfloor.ro

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.