Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Verde

Data
Loc
Diesel Club

Miercuri, 21 Mai 2014, începând cu ora 20:00, Diesel Club Cluj-Napoca te invită la un concert susținut de trupa Verde.

Lansată în anul 2003, VERDE s-a bucurat de o primire entuziastă din partea publicului, devenind de îndată trupa momentului la Cluj-Napoca, cu piese difuzate pe posturile de radio locale și naționale și concerte în cele mai cunoscute cluburi din țară, în cadrul turneului național Verde’n Club.

Cu un sound inovativ pentru piaţa din România, având un stil contemporan proaspăt, cu accente inedite de lounge, groove, electro, funk şi ambiental, trupa VERDE, s-a făcut remarcată datorită primei lor piese, Summer Love, înscrisă în cursa pentru Eurovision 2013. Succesul exploziv al tinerilor green-fresh a fost completat în perioada următoare de proiecte rezonante ale formaţiei: Caravana aniversară Ambient 20 de ani (un turneu în 12 orașe), Colors of Cluj, Zile de Cluj, Septemberfest, Jocurile muzicale sau Târgul de Crăciun.

Debutând în anul 2003, formaţia a avut numeroase reveniri pe scenele din România, bucurându-se de aclamaţiile repetate ale publicului local şi naţional, cu fiecare nouă apariţie live. Nota diferenţiatoare pe care trupa clujeană a reuşit să o aducă şi să o răspândească la nivel naţional a constat în crezul lor faţă de prestaţiile 100% live, electrice, extrem de antrenante, îmbogăţite armonic de diverse formule de instrumentişti, care le completează show-urile în tonurile dorite.

Acum, cei cinci tineri ai trupei VERDE: Lina Bakutayan- voce, Patriciu Pop- voce și clape, Sasha Mihalache – chitară, Cristian Trâncă- tobe și Cristian Suciu- chitară bass au marea bucurie de a celebra toate aceste reuşite prin lansarea oficială a primului lor album si a primului videoclip.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.