Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Vechi și nou în Beltiug

Data

Joi, 12 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:30, Cărturești Cluj-Napoca te invită la workshop-ul pentru înțelegerea mai bună a vinurilor de calitate intitulat Vechi și nou în Beltiug.

Ediția este dedicată explorării vinurilor autentice din regiunea viticolă Satu Mare (Beltiug). Viticultorii sunt strict aleși pe criterii de calitate, legat de gust (echilibru gustativ și personalitate), producție (modul calitativ de cultivare a strugurilor) și vinificație (evitarea folosirilor de aditivi, înafara sulfului – SO2 – în cantități minime).

Prezentăm noțiuni de bază legat de degustare si apoi, cu invitatul nostru special, Silvașan Vasile, (un pasionat al vinurilor veritabile), vom afla lucruri foarte interesante despre regiunea Satu Mare și in special din Beltiug: istoria locului, a viticulturii, a producatorilor,.. povești frumoase ce vor stârni și mai tare dorința de degustare a vinurilor.
Apoi vom pune în practică aceste informații printr-o degustare cu nu mai puțin de 6 vinuri special alese prin diversitatea și bogăția aromelor.
Totul într-un mod ludic și relaxant, pentru o seara puternic aromată.

Nota bene. Nu sunt necesare noțiuni prealabile de cunoaștere a vinului, ci doar curiozitate și interes pentru gust și calitate.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.