Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

UNTOLD Festival

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 30 Iulie 2015 – 2 August 2015, la Cluj-Napoca va avea loc UNTOLD Festival.

A fost odată ca niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar povesti: a fost o dată Cluj-Napoca 2015 Capitală Europeană a Tineretului. Un oraş pe malul unui râu, înconjurat de imaginaţie şi de voie bună care invită prinţii şi domniţele din toate cele nouă mări şi nouă ţări, la un bal cum nu s-a mai văzut şi care se va chema Untold Festival.

În mijloc de vară, cu soare şi distracţie, Avicii, David Guetta, John Newman, Fedde Le Grand, ATB şi muuuulţi alţi Feţi-Frumoşi antrenaţi în mânuirea mixerului, microfonului, chitărilor și sintetizatoarelor şi înconjuraţi de magice lumini de stroboscop şi lasere, vor veni la Cluj tocmai de la capătul pământului, ca să ne aducă o experienţă de neuitat!

Mai mult de zece scene vor împânzi tărâmul Untold Festival şi timp de patru zile şi patru nopţi vei avea de înfruntat, dragul nostru Prâslea, o sumedenie de ispite şi pericole pentru plictiseală: concertele de la Main şi Secondary Stages din Zona River situată între Cluj-Arena şi Sala Polivalentă, concertele şi chill-out zone-ul din The Forrest (Parcul Central), doar ca să răzbeşti în Zona The Citadel (Piaţa Unirii) unde o scenă imensă cu intrare liberă va celebra spaţiul public şi tinereţea sutelor de mii de Greuceni şi de Ilene Cosânzene.

Dar dacă Balaurul cu Trei Capete îţi va fi încurcat drumurile şi în loc de Cetate, vei ajunge în Zona The Pool nu vei regreta: vei găsi aici o petrecere la piscină care l-ar face invidios chiar şi pe Împăratul Roșu!

ARMIN VAN BUUREN
AVICII
DAVID GUETTA
LIKE MIKE & DIMITRI VEGAS
ATB
FEDDE LEGRAND
JOHN NEWMAN
TINIE TEMPAH
TOM ODELL
ANDY C
CAZZETTE
DJ PREMIER
DUKE DUMONT
GENTLEMAN
GRAMATIK
JOHN DIGWEED
NIC FANCIULLI
PATRICE
PENDULUM DJ SET
SHARAM
TUJAMO
WILIKSON
AKUA NARU
ARON CHUPA
BONDAX
FATMAN SCOOP
FOREIGN BEGGARS
LOST FREQUENCIES
MICHAEL CALFAN
P MONEY
SATOSHI TOMIIE
THIRD PARTY
CRAZY P
JERU THE DAMAJA
ONRA
MR WOODNOTE, LIL RHYS & EVA LAZARUS
NIGHTMARES ON WAX
SUBCARPAȚI
ȘUIE PAPARUDE
BONEY M
CULTURE BEAT
MR. PRESIDENT

+ mulți alții

UNTOLD este mai mult decât un eveniment care aduce la Cluj-Napoca nume sonore ale industriei muzicale internaționale. Festivalul promite o lume vizuală care va transforma orașul într-un spațiu de poveste, unde personaje precum Balaurul cu Trei Capete, Dracula, Greuceanu, Ileana Cosânzeana, Împăratul Roșu, Prâslea cel Voinic, Muma Pădurii trec granița înspre lumea reală și prind viață pe ritmul muzicii . Timp de patru zile, aceste personaje legendare vor fi parte din povestea și atmosfera festivalului și vor fi insuflețite prin decoratiuni și amenjări tematice.

În plus, transformarea orașului pe de malul Someșului va fi resimțită și prin reinterpretarea zonelor cheie: zonele de cazare devin The Mountain, Malul Someșului va fi The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se transformă în The Citadel, iar stadionul va fi The Arena.

  • Zona River va avea trei scene – cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente. Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului.
  • Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de “chill out”, pregătită pentru vizitatori.
  • Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.
  • Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj-Napoca, în incinta căruia se vor organiza “pool parties”.
  • Zona The Mountain oferă zone de camping și o parcare pentru vehicule mici, pentru o experiență inedită și autentică, alături de magazine non-stop, terase, precum și o “zonă foodcourt”. Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului, în cele patru zile de festival, vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Banca Transilvania, Banca Oamenilor Intreprinzători din România, este Partener Oficial al acestui festival.

Fotografii

joi, 30 Iulie 2015

vineri, 31 Iulie 2015

sâmbătă, 1 August 2015

duminică, 2 August 2015

Fotografii realizate de ArTiStul.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.