Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Uneori trebuie să îi tragi o flegmă în ochi lui Satana. Doar aşa… ca să fii sigur că eşti viu

Data
Access
gratuit
Loc
L`atelier Cafe Cluj-Napoca

Duminică, 24 Martie 2013, începând cu ora 21:00, L’Atelier Cafe Cluj-Napoca te invită la spectacolul de teatru Uneori trebuie să îi tragi o flegmă în ochi lui Satana. Doar aşa… ca să fii sigur că eşti viu, adaptare după texte de Eric Bogosian.

În distribuție: Andreea GABOR şi Florina PALDĂU.

Nu că ţi-era dor de o piesă de teatru, printre beri şi poveşti de duminică seara? Hm, e destul de greu să găseşti şi singur graniţa dintre distracţie şi desfrâu, dar ce te faci când prietenii tăi nu te ajută deloc, ci dimpotrivă?

Angi şi Lizz organizează cea mai tare petrecere pentru prietenul lor, Louie, care, înainte de a se căsători, îşi mai permite o ultimă seară de distracţie cu fetele din gaşca lui. Ispitele nu întârzie să apară, iar petrecerea se transformă curând într-un haos total: spiritele se încing, confuzia îşi face apariţia, deciziile se transformă în greşeli. Când dimineaţa îl găseşte, va mai ajunge Louie să spună „da”?

„Uneori trebuie să îi tragi o flegmă în ochi lui Satana. Doar aşa… ca să fii sigur că eşti viu” este un spectacol despre vicii, pofte, libertinaj şi limite.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.