Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Twisted Session #2

Data
Loc
Old Bastards Tattoo Cluj-Napoca

Sâmbată, 11 Decembrie 2010, între orele 18:00 și 23:00, Old Bastards Tattoo Cluj-Napoca te invită la Twisted Session #2, a doua ediţie a party-ului cu specific exclusiv rockabilly, psychobilly, garage-punk, surf-rock și Rawk’n’Roll.

După succesul primei ediţii Twisted Session, cea de-a doua se doreşte a fi una de amploare dublă, în sensul în care premiile vor fi mai numeroase, menţinându-se aceeaşi zonă muzicală pentru promovarea mişcarii rockabilly. Accentul pentru acestă ediţie se va pune mai mult pe garage-punk-ul şi surf-rock-ul anilor 60-70 (în genul celor de la: The Kinks, The Beach Boys, The Sonics, Dick Dale, Roky Erickson…) făra a se ignora latura rockabilly-ului old school- menţionând faptul că accentul muzical pentru sesiuniile viitoare poate varia. Evenimentul importnat pentru acesastă ediţie va consta în lansarea oficială a site-ului: OldBastardsTattoo.com.

Cu această ocazie va începe o campanie de tatuare gratuită (adresată doritorilor) a iniţialelor oraşului Cluj-Napoca: CN. Twisted Session reprezintă o serie de evenimente specifice subculturii rockabilly/psychobilly/surf-rock precum şi tattoo art-ului, reunind împreună iubitorii genului şi admiratorii artei tatuajului. Ideea pe care se bazează seria de party-uri se sprijină pe o dorinţă de diversitate în peisajul încă sărăcăcios a party-urilor clujene, dorind să redefinească noţiunea de old school, vintage şi private-party. Realizându-se cu o frecvenţă lunară, cu intrare liberă, evenimentele se vor organiza exclusiv la salonul Old Bastards Tattoo, salon ce reprezintă destinaţia preferată a tuturor trupelor de rockabilly/psychobilly ce au concertat în Cluj pâna acum (The Silver Shine, Shadowbirds, Koffin Kats, Tazmanian Devils, The Brains). Pentru cea de-a doua ediţie dorim să reîntărim într-un mod mai agresiv sloganul: Dress to impress, încurajând un cod vestimentar cât mai apropiat stilului, sau cât mai original posibil. Surprizele party-ului vor fi descoperite, şi la această ediţie, tot la faţa locului…

Twist your legs, twist your head!

Evenimentul este organizat în colaborare cu Torso Booking.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.