Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Trei ani de Polus

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Sâmbătă, 16 Octombrie 2010, Polus Center Cluj împlinește trei ani, iar între orele 22:00 și 1:00 te invită la Noaptea Albă a Cumpărăturilor.

Cu această ocazie Polus îi aşteaptă pe clienţii săi de toate vârstele cu un program special, plin de surprize, care se va prelungi până la ora 1:00 dimineaţa. Cei mai mici dintre clienţii Polus Center vor avea parte, în această zi aniversară de sesiuni de pictură pe faţă şi modelare de baloane între orele 12:00 şi 19:00.

Tot de la ora 12:00 în zona de food-court a centrului comercial va începe montarea tortului aniversar. Având o dimensiune de 3 mp2 şi o greutate de aproximativ o tonă acesta va fi cu siguranţă unul dintre cele mai mari torturi făcute în Cluj-Napoca. Adrian Hădean, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari din România se va ocupa de crearea masivului tort pe care îl va monta alături de Anda Calinici în faţa clujenilor pe tot parcursul zilei de sâmbătă, într-un spaţiu special amenajat.

Publicul va putea gusta din minunăţia culinară începând cu ora 22.00. Fiecare client al Polus Center care va face o donaţie în valoare de doi lei va primi o felie din tortul uriaş. Banii strânşi vor merge către Fundaţia Habitat for Humanity Cluj, urmând a fi folosiţi într-unul dintre proiectele fundaţiei. Habitat for Humanity este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, care construieşte şi renovează locuinţe simple, decente şi accesibile ca preţ pentru şi împreună cu cei defavorizaţi al căror viitor este afectat grav de condiţiile în care aceştia locuiesc.

De la ora 19:00 Polus Center le-a pregătit o nouă surpriză clienţilor săi. Maeştrii folkului Alexandru Andrieş, Nicu Alifantis şi trupa Pasărea Colibri vor urca rând pe rând pe scenă, pentru a susţine un concert de trei ore în faţa publicului clujean.

După terminarea concertului şi după tăierea tortului, clienţii Polus Center vor putea profita până la ora 1:00 dimineaţa de reduceri în cadrul unei noi ediţii a evenimentului Noaptea Albă a Cumpărăturilor. Îi vor aştepta superoferte la îmbrăcăminte, încălţăminte, produse IT, accesorii, bijuterii, telefoane mobile, articole pentru copii şi multe altele.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.