Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Transilvania Wedding Fair

Data
Access
5 lei
Loc
Sala Polivalentă

În perioada 22-24 Ianurie 2016, la Sala Polivalentă va avea loc târgul de nunți intitulat Transilvania Wedding Fair.

În cadrul Transilvania Wedding Fair, care beneficiază de un spațiu generos de o mie de metri pătrați, viitorii miri vor avea posibilitatea de a trece prin toate etapele parcurse în organizarea nunții și vor putea găsi tot ce au nevoie pentru un eveniment reușit, începând de la ținute festive, rochii de mireasă, bijuterii, invitații de nuntă, mărturii până la aranjamente florale, decorațiuni, servicii foto-video, cofetării, trupe, DJ, ansambluri folclorice…

Un expozant special al târgului, venit în România special pentru Transilvania Wedding Fair, este MiraMode, salon cu rochii de mireasă din Italia. Expozanții de la târg sunt atât antreprenori din Cluj, cât și din orașe precum București, Baia Mare, Zalău, Târgu Mureș, Bistrița, Lugoj.

Un eveniment inedit al Transilvania Wedding Fair va fi workshopul prin care make-up artistul Daniela Bogos Teodoru le va învăța pe viitoarele mirese cum să își pregătească tenul pentru make-up și va susține un atelier demonstrativ de tatuaje semipermanente.

Tot în cadrul târgului viitoarele mirese vor putea admira prezentări de modă ale noilor colecții de rochii de mireasă între care și colecția designerului italian Gritti Michele.

Cei care vor călca pragul Transilvania Wedding Fair vor putea savura și momente artistice susținute de trupe de muzică, respectiv de dans, dar se vor putea și odihni în zona de lounge a târgului.

Vizitatorii vor putea participa și la concursul cu premii organizat la Transilvania Wedding Fair, prin completarea taloanelor primite la intrare și depunerea lor în urna special amenajată. Premiile oferite sunt o rochie de mireasă oferită de Salon Maya Fashion, un costum de mire oferit de Gentelman’s Style by Salon Dya și un voucher în valoare de 500 euro oferit de Puzzle Photography.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.