Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Touristica

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 20-22 Noiembrie 2015, Polus Center Cluj te invită la târgul de turism Touristica, a XIII-a ediție.

În cadrul târgului, ofertele de vacanţă în destinații precum Riviera Olimpului, Thassos, Corfu, sau Halkidiki, au discount de până la 50%, iar ofertele pentru Dubai, Maldive sau Cancun, sunt cu 10-15% mai ieftine.

” Deși încă se caută ofertele pentru Crăciun sau Revelion, agenţiile de turism afișează prețuri și la jumătate pentru cei care fac rezervări timpurii pentru vara 2016. În funcție de destinațiile alese, ofertele agențiilor de turism sunt variate, clienții având posibilitatea de a achita un avans minim la rezervare de doar 50 lei / persoană sau de a achita în primă fază doar 25% din prețul pachetului”, au declarat reprezentanții Libero Events.

Agențiile de turism au pregătit o gamă variată și pentru vacanțele de tip circuit cu autocarul sau avionul în orașe europene deosebite. Astfel, cu o reducere de până la 30% se poate achiziționa o vacanță de tip circuit cu autocarul în Italia, Austria sau Germania, la prețuri ce includ nouă nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de două și trei stele, vizite și ghid însoțitor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.