Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

The Woman 2015

Data
Loc
Cluj-Napoca

Vineri, 6 Martie 2015, începând cu ora 10:30, la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca va avea loc ce-a de-a IV-a ediție a conferinței intitulată The Woman.

Patrizia Paglieri, Doina Costache (Google), Cornelia Nicolae (Stefanel) și Alexandra Stoica (DAS Engineering) sunt patru dintre femeile de cariera care vor fi prezente la ediția din acest an.

Patrizia Paglieri este figura feminină din juriul emisiunii Masterchef de la ProTV. Supranumită și “regina pastelor”, Patrizia este un chef foarte apreciat care și-a transformat pasiunea în meserie. S-a născut în Bahamas, a copilărit în Val D’Aosta, apoi în adolescență s-a mutat în San Remo.

În România s-a mutat în anul 1993, împreună cu părinții, după ce tatălui său i s-a oferit o oportunitate de afaceri. Câțiva ani mai târziu, în 1999 au deschis prima afacere, un restaurant de familie în Buftea care, în scurt timp, s-a transformat în locul preferat al personalităților din diverse domenii din România.

Doamna Master Chef este obișnuită din Italia cu vedetele. Pe când lucra la restaurantul din San Remo i-au trecut pragul vedete ca Giani Morandi, Joe Cocker, Giani Belo, Andy Garcia, regretatul Luciano Pavarotti, Donald Sutherland, Armand Assante și chiar și Liza Minelli.

De mai bine de trei ani, Cornelia Nicolae deţine funcţia de country manager Stefanel, după ce anterior a fost director regional de vânzări în cadrul aceleiaşi companii. În cadrul The Woman, Cornelia vă va împărtăşi povestea sa, însă vă va răspunde şi la întrebări pentru a afla cum puteţi avea succes în afaceri ca femeie.

Alexandra Stoica este co-fondator al companiei de antreprenoriat în construcții – instalații Das Engineering Grup, în cadrul căreia ocupă poziția de director executiv. Este coordonatoarea unor proiecte naționale de anvergură, premiate de către organisme specializate din țară și internaționale, printre care: proiectarea instalațiilor aferente Stadionului Cluj Arenă, Reabilitarea Cazinoului și a Parcului Central Simion Barnuțiu– Cluj Napoca…

Un alt nume cunoscut care va participa la The Woman 2015 în calitate de speaker este Diana Costache, care este Head of Branding în cadrul Google din octombrie 2013, după mai bine de 10 ani petrecuţi în companii precum Vodafone şi UniCredit bank.

“Pasiune în muncă”, “Lumea bărbaților prin ochii unei femei” și “Leadership feminin”, acestea sunt temele pe care cele patru femei de succes le vor aborda în cadrul The Woman.

Accesul bărbaților este permis, chiar mai mult, este încurajat.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.